LA VIDA DESPRÉS DEL 'CAS NÓOS'

Urdangarin, de professió 'les feines de casa'

L'exduc de Palma passeja el gos, va a comprar i ordena la casa mentre la infanta Cristina va al seu despatx a Ginebra

 

  / ANTENA 3

2
Es llegeix en minuts

La tornada d'Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó a Ginebra ha sigut d'allò més assossegada. Mentre que els fills continuen amb normalitat la seva formació en francès. Joan Valentí, de 16 anys, Pau Nicolau, de 15, Miquel, de 13, i Irene, de 10, van diàriament a l'Escola Internacional de Ginebra, els exducs de Palma viuen un autèntic exili. Sense cap ocupació, el marit de Cristina només es dedica a fer 'footing', a sortir en bici, a passejar el gos i a fer les feines domèstiques. Els compromisos socials i les festes de llarg han desaparegut de la seva vida i les úniques obligacions que té es limiten a anar a comprar i tenir cura dels fills. 

Segons 'Vanitatis', és normal veure Urdangarín carregat amb bosses o descarregant del cotxe la compra per a la setmana. "Sol anar a un mercat a prop del seu domicili, així com a un centre comercial passada la frontera de Suïssa amb França", sosté el portal esmentat, que detalla que l'última vegada que se'l va veure va ser dimecres passat, justament el dia anterior al judici que es va celebrar a Palma de Mallorca.  Palma de Mallorca. 

Per la seva banda, la germana del Rei segueix exercint de directora de l'àrea internacional que la fundació bancària La Caixa va crear per a ella a Ginebra i des de la qual col·labora amb diverses organitzacions internacionals en temes de desenvolupament. La infanta va diàriament a les oficines de la fundació de l'Aga Khan. El seu marit, Iñaki Urdangarin, en canvi, està més temps a casa i s'encarrega de les feines domèstiques, així com de portar els fills a l'escola.

SENSE ASSISTENTA I AMB PROBLEMES ECONÒMICS

Els escortes ja no vigilen davant de la porta del dúplex de 12 habitacions on resideixen els Urdangarin Borbó. Uns veïns de la Rue Des Granges han confirmat que la família ja no té gairebé servei. "Abans tenien una assistenta sud-americana interna que treballava fixa a casa, mentre que ara tenen una empleada per hores, només hi va mig dia".

Notícies relacionades

Gairebé tot el veïnat sap que al número 12 de la Rue Des Granges hi viu "la princesa d'Espanya", com ells anomenen Cristina. Uns veïns han assegurat que el matrimoni ha deixat de mostrar-se distant per fer vida de barri. De fet, la germana de Felip ha passat de no parlar amb ningú a parar-se i saludar. 

Segons les mateixes fonts, Urdangarin sempre ha sigut més proper. De fet, últimament, al parc ha xerrat de manera distesa amb alguns espanyols que asseguren que el marit de la infanta s'ha queixat que han hagut d'abaixar molt el nivell, que arriben justos a final de mes i que l'economia familiar no és la que era.