PER RECAPTAR FONS PER A LA LLUITA CONTRA EL CÀNCER

David Delfín recorda Bimba Bosé amb una campanya solidària

Madrid apareix empaperada amb una imatge de la desapareguda artista i es posa a la venda una samarreta

1
Es llegeix en minuts

Bimba Bosé va ser la gran musa del dissenyador malagueny David Delfín. Van fundar junts el 2001 la firma comercial Davidelfin amb els germans Postigo (Deborah, Gorka i Diego). Per això era impossible que el dissenyador, que també lluita contra un tumor cerebral, no rendís homenatge a la desapareguda artista.

Coincidint amb l'arrencada d'una nova edició de la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid ha nascut #bimbaforever, una acció amb dues iniciatives: un cartell que des d'avui és present als carrers de Madrid i la venda 'on line' d'una samarreta d'edició limitada i solidària.

La imatge triada per protagonitzar tant el pòster com la samarreta és molt especial. És una foto feta per Gorka Postigo per a la primera campanya de la marca i hi apareix la primera samarreta pintada per David Delfín.

El cartell ja s'ha col·locat a diversos carrers i establiments de Madrid i té un lloc destacat al pavelló 14.1 d'Ifema, que fins al dimecres 22 de febrer acull les desfilades de la passarel·la madrilenya. El 'hashtag' #bimbaforever ja recull diverses instantànies que registren els cartells als carrers.

Notícies relacionades

La mateixa fotografia protagonitza una samarreta d'edició limitada que es pot reservar a la web de la firma per 50 euros (a partir del 6 de març arribaran les comandes). La recaptació de la venda es destinarà íntegrament a recolzar la tasca de l'Associació Espanyola contra el Càncer, amb la qual Bimba Bosé va col·laborar en múltiples ocasions.

#bimbaforever també és un tribut a David Delfín, allunyat actualment de la passarel·la a causa de la seva malaltia.