Més de 50 anys guardades amb clau

Marilyn Monroe, embarassada en unes fotos inèdites subhastades a Hollywood

L'actriu va tenir una relació extramatrimonial amb Yves Montand mentre estava casada amb Arthur Miller

24083326 59

24083326 59

2
Es llegeix en minuts

La diva per excel·lència dels anys 50 i 60, Marilyn Monroe, segueix fent parlar més de cinc dècades després de morir. Peces de roba, records, objectes i històries de la vida de l'actriu continuen causant una gran fascinació. Aquesta vegada, unes fotografies subhastades a Hollywood, i que feia més de 50 anys que estaven guardades, mostren una part desconeguda de la vida de la rossa més famosa d'occident. El diari britànic 'Daily Mail' ha publicat aquestes instantànies que no havien sortit mai a la llum, afirmant que la model i cantant nord-americana estava embarassada en el moment en què l'hi van fer i que, a més, el pare del fill no hauria sigut el que aleshores era el seu marit, Arthur Miller. 

Durant anys, la propietària de les preades fotos va ser Frieda Hull, amiga íntima i fan de Marilyn, que va guardar les imatges fins al dia que va morir, el 2014. En aquest moment van passar a les mans del seu veí i amic Tony Michaels, de 56 anys, que les va comprar en una subhasta de Los Angeles. Tony ha parlat amb el diari 'Daily Mail' i ha dit que la seva amiga Frieda li va confessar el secret de l'embaràs de Monroe. No obstant, en la subhasta les fotos van passar desapercebudes, ja que no es va explicar l'estat en què estava la protagonista. Per aquest motiu, es van vendre per tan sols 2.240 dòlars (uns 1.100 euros). 

'DIAPOSITIVES EMBARASSADES'

Marilyn s'hauria quedat embarassada el 1960 de l'actor Yves Montand, amb qui treballava en la pel·lícula 'Let's make love' ('El multimilionari'), segons hauria dit Frieda Hull a Tony Michaels.

Notícies relacionades

Tal com va afirmar Frieda, les diapositives, a les quals ella anomenava 'diapositives embarassades', són una clara prova d'aquest embaràs. Tony explica a 'Daily Mail' que Hull era molt íntima de l'actriu i que sabia perfectament què deia. No obstant, no va quedar mai clar si la famosa actriu de Hollywood va perdre el nadó o va avortar.

UNA VIDA COMPLICADA 

L'estrella va tenir tres avortaments espontanis abans de perdre aquest nadó. Tenia endometriosi, cosa que li provocava forts dolors menstruals i dificultats per concebre. L'actriu desitjava realment tenir un fill i ho va intentar diverses vegades sense èxit. Tot i ser una de les dones més desitjades i admirades del segle XX, Marilyn Monroe va tenir molts problemes i una vida tèrbolaproblemes. La intèrpret prenia antidepressius i somnífers, i va viure una infància marcada pels trastorns mentals de la seva mare, els quals temia haver heretat. Per això, la reconeguda artista va anar a diversos psicòlegs que li van acabar controlant la vida, segons explica l'autor de la seva biografia Michel Shneider. A més, va viure obsessionada amb ser una dona intel·lectual i no ser només valorada pel físic. 

Temes:

Fotografia