NÒVIA D'ANADA I TORNADA

Bruna Marquezine: la 'lleona' de Neymar

El futbolista blaugrana i la jove actriu i model brasilera, que ja s'ha instal·lat a Barcelona, es donen una segona oportunitat

zentauroepp34710762 actress bruna marquezine during the fashion rio in rio de ja170210171220

zentauroepp34710762 actress bruna marquezine during the fashion rio in rio de ja170210171220 / PICASA

1
Es llegeix en minuts
MARTA ALTARRIBA

Només té 21 anys, però al nostre país ja fa més de quatre que la coneixem, des que va iniciar una intermitent relació amb Neymar. Es diu Bruna Reia Maia, encara que el seu nom artístic és Bruna Marquezine.

Els primers rumors que la relacionaven amb Neymar van començar a circular el novembre del 2012 i va ser ella mateixa la que va confirmar la notícia el dia de Sant Valentí del 2013, penjant una fotografia de tots dos junts a Instagram. La relació va durar poc més d'un any. El febrer del 2014 també ella va confirmar que la parella havia acabat la relació. ¿La prova definitiva del desamor? Va esborrar totes les seves fotos a la xarxa social... Fi.

A partir de llavors se la va veure amb el seu company en la sèrie En familia i amb el model Marco Teixeira, mentre que Neymar tampoc amagava les seves aventures. La relació entre tots dos havia acabat en l'àmbit sentimental però mai van deixar de ser bons amics. Fins i tot es van intercanviar missatges afectuosos a les xarxes socials quan ella va complir 19 anys. La reconciliació semblava a prop, però vam haver d'esperar fins a l'agost passat per veure com ella l'abraçava a les grades de l'estadi de Maracanà durant els Jocs Olímpics.

Notícies relacionades

Un mes abans s'havien retrobat en una festa. Veient possibilitats, Neymar va tornar a apostar per Bruna i al setembre unes fotos de la parella menjant en una terrassa de Barcelona van confirmar que s'havien donat una nova oportunitat. La parella ja no s'amaga, es podrien haver promès i, fa tan sols uns dies, ell lluïa orgullós l'americana Yves Saint Laurent valorada en 1.300 euros que Bruna li va regalar pel seu aniversari.

'CROSSFIT'

Abans de decantar-se per la moda, va estar temptada d'estudiar arquitectura o fotografia. Li agrada cuinar i els seus plats preferits són el filet de caçó i les hamburgueses, encara que segur que se'n priva per conservar aquesta figura que manté practicant crossfit. Ha sigut considerada la dona més sexi del món pels lectors de la revista brasilera VIP encara que ella assegura: «No soc una sex symbol, soc una nena». Es defineix també com «una lleona». «M'irrito, soc dramàtica quan les coses no van com vull. No soc una persona fàcil de tractar». Neymar sap domar-la amb els seus detalls. «És molt romàntic», confessa del futbolista.