PETICIÓ

La història d'amor entre un gos policia i el seu cuidador

David Evans, sergent a Shorphire (Anglaterra), intenta jubilar-se amb l'Ivy, un pastor malinoise de quatre anys

david-evans-perro

david-evans-perro

1
Es llegeix en minuts

El sergent David Evans, resident de Shropshire al Regne Unit, de 59 anys, fa 34 anys que treballa a la policia. Ara s'ha de jubilar i, segons la seva filla, està destrossat perquè s'ha de separar-se d'Ivy, un pastor malinoise encreuat amb pastor alemany que treballa com a gos policia i a qui Evans ha cuidat des que era un cadell.

La filla de David ha iniciat una petició per ajudar el seu pare, perquè li permetin quedar-se l'Ivy quan es jubili. La petició ha triomfat, i ja l'han firmat més de 15.000 persones. Evans fins i tot s'ha ofert a pagar pel gos i cobrir així les despeses de reemplaçar-lo per un altre gos policia.

ANIMALS MOLT PREPARATS 

Notícies relacionades

El cap de la policia ha parlat amb ell i li ha dit que haurà de deixar el seu amic caní amb un altre cuidador perquè pugui seguir treballant. Aquesta classe de gossos requereixen un entrenament de 13 setmanes i el cost de comprar-lo, juntament amb la formació inicial, és d'aproximadament 24.000 lliures (uns 27.800 euros). 

A més, l'edat de jubilació d'aquests gossos és de 8 anys; és a dir, que a l'Ivy encara li quedarien almenys quatre anys de feina. En el cas que el cuidador i el seu gos s'acostessin a l'edat de jubilació al mateix temps, llavors sí que es podria arribar a un acord d'aquesta mena. Però els gossos joves sempre tornen a ser acompanyats per un altre cuidador quan el seu es jubila.

Temes:

Animals Gossos