NO HI BUSQUEU GÒL·LUM

Els actors d''El senyor dels anells', de canyes 15 anys després

Dominic Monaghan, Merry al film, ha difós diverses fotos del celebrat retrobament

seordelosanillos

seordelosanillos

1
Es llegeix en minuts

15 anys després de triomfar al cine amb la saga més famosa de J. R. R. Tolkien, els protagonistes d''El senyor dels anells' segueixen sent una pinya i fins i tot queden per prendre unes cerveses. En donen fe diverses fotos que ha compartit al seu perfil d'Instagram un dels insignes membres de la Germandat de l'Anell, Dominic Monaghan, el hòbbit Merry de la trilogia de Peter Jackson premiada amb 17 Oscars.

Viggo Mortensen (Àragorn), Orlando Bloom (Légolas), Elijah Wood (Frodo Saquet), el mateix Dominic Monaghan Billy Boyd (Peregrín Tuc, 'Pippin') van passar una bona estona en una taverna i fins i tot es van fotografiar com si portessin les armes que brandaven a la pel·lícula.

¿ÀRAGORN AMB ESCOPETA?

Crida l'atenció la badada de Viggo Mortensen en el muntatge, ja que fa veure que apunta amb una escopeta quan en realitat el seu personatge, el capità dels dúnedain del nord, el que sol empunyar és una espasa.

Notícies relacionades

Els anys no passen en va: Mortensen llueix molts més cabells blancs ara que quan trepitjava la Terra Mitjana; Bloom ha deixat enrere la seva llarga melena d'elf; Wood sí que té la mateixa cara de nen, encara que és molt més alt que a la pel·lícula, i Boyd està pràcticament irreconeixible amb 'outfit' de polo i texans.

Aquí teniu totes les imatges del retrobament: