NOVA PARELLA

¿Amb qui es relaciona ara Andrés Velencoso?

Al model se l'ha vist amb una italiana de 25 anys, presentadora d'un programa d'equitació

combo-velencoso-y-ginevra

combo-velencoso-y-ginevra

1
Es llegeix en minuts

Des que va trencar amb Úrsula Corberó, s'han atribuït diverses nòvies a Andrés Velencosoperò la nova amiga amb qui se l'ha vist les últimes setmanes té molts números de ser el nou amor del model català de 38 anys.

La noia en qüestió es diu Ginevra Rossini, i és una italiana de 25 anys, llicenciada en Economia i Comerç i presentadora d'un programa d'equitació al canal Class Horse TV, segons expliquen diversos mitjans.

Velencoso i Rossini van ser vistos junts a l'aeroport de Barajas a finals de desembre, encara que llavors no se sabia la identitat de la noia. Ara se sap que és filla d'una adinerada família i que és molt activa a Instagram, on té més de 65.000 seguidors.

ESCAPADA A LONDRES

Notícies relacionades

Precisament, les fotos publicades a Instagram són una de les pistes que relacionen la parella, ja que aquesta mateixa setmana tant Velencoso com Rossini han publicat instantànies molt semblants de Hyde Park, a Londres, cosa que suggereix que van fer una escapada junts.

El model, que durant molts anys va ser parella de la cantant Kylie Minogue, sembla haver trobat en Rossini la seva nova companya de viatge, amb qui podrà compartir els seus projectes, entre ells dedicar-se a la interpretació, com va explicar en una entrevista recent amb EL PERIÓDICO.