Anna Simon es relaxa a la banyera

La nova presentadora d'"Oh Happy Day" penja una foto molt suggerent al seu compte d'Instagram

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO | BARCELONA

Estirada en una banyera, molt suggerent, amb l'espuma cobrint-li tot el cos. Així de sensual es mostra Anna Simon (Mollet del Vallès, 1982) en la seva última foto d'Instagram. La imatge, que acumula uns 23.000 ‘likes’, forma part de la promoció de la seva nova aventura televisiva. “Gravar les promos de l'‘Oh Happy Day’ és moooolt dur”, fa broma la popular presentadora al peu de foto.

La instantània ha suscitat un allau de comentaris. “Picantona”, comenta un dels seus seguidors en aquesta xarxa social. “No se't veu res”, lamenta un altre. “¡Que prima que estàs! Amb corbes estaves molt més guapa”, diu un altre, recuperant un dels comentaris dels últims mesos. La periodista va respondre a les crítiques en una entrevista per a Interviú: "Va ser una decisió de fer un canvi en l'alimentació per estar més sana, no per estar més prima. És curiós que com més et cuides, és quan et diuen malalta. He après que em rellisqui tot, que m'importi només l'opinió de la gent que realment em coneix", va afirmar.  

TORNA A TV-3

Notícies relacionades

La periodista catalana, col·laboradora de ‘Zapeando’ (La Sexta) i ‘El Hormiguero’ (A-3 TV), torna a TV-3 aquest dissabte, a les 21.55 hores, on ja va col·laborar entre els anys 2009 i 2010, per agafar el relleu de l'actor Eduard Farelo, al capdavant del concurs de grups corals durant tres temporades.

Simon tindrà com a companys el cantant i director de teatre musical Daniel Anglès, la cantant Gisela i l'actor Peter Vives (“La Riera”, “El Tiempo entre costuras”, “Velvet”). Tots tres formen el jurat encarregat de valorar els més de 80 grups corals participants.