CONJUNTADA EN BLAU MARÍ

Letizia torna a la feina

Després del parèntesi nadalenc, la Reina reprèn la seva agenda reunint-se amb l'Associació Espanyola contra el Càncer

Letizia torna a la feina

EFE / CHEMA MOYA

1
Es llegeix en minuts

Després de presidir amb el rei Felip la tradicional Pasqua Militar, el 6 de gener, la reina Letizia ha reprès la seva agenda en solitari assistint a una reunió de l'Associació Espanyola contra el Càncer, de la qual és presidenta d'honor, així com de la Fundació Científica AECC.

Al costat dels professionals i els òrgans de govern de l'organització, ha analitzat aquest dimarts les activitats i els objectius estratègics per a aquest 2017. Per exemple, un dels temes abordats ha sigut l'organització de la sisena edició del Fòrum contra el Càncer, que cada any es porta a terme amb motiu del Dia Mundial del Càncer, el 4 de febrer.

MALETÍ I 'STILETTOS'

Letizia ha anat a la cita amb uns pantalons i una americana blaus, un tres quarts a joc lligat a la cintura, maletí i 'stilettos'. Tot, fins i tot les arracades, del mateix to blau marí.

Notícies relacionades

L'AECC és la primera entitat en què Letizia va assumir la presidència d'honor amb caràcter permanent, i en què participa activament en el treball de l'associació, reconeixent així la important tasca que du a terme des de fa més de 60 anys en la lluita contra el càncer, durant els quals ha liderat l'esforç de la societat espanyola per disminuir l'impacte causat per aquesta malaltia i millorar la vida de les persones.