UNA RELACIÓ que no necessita tapadores

La mare del fill de Neymar viu a Barcelona

Carolina Dantas segueix de prop la vida de David Lucca al barri de Pedralbes

fcasals36832125 gente carolina dantas instagram170110193817

fcasals36832125 gente carolina dantas instagram170110193817

2
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

Neymar i Cristiano Ronaldo mantenen una bona relació personal. Fins on permet ser estrelles de dos clubs rivals a mort com Barça i Madrid. Tenen bastantes coses en comú: estimen el futbol, són milionaris i pares solters. Es podria parlar de vides paral·leles, almenys en l'estil de vida.

Cristiano i Neymar van ser pares gairebé a la vegada i van prendre la decisió d'assumir la responsabilitat en solitari. Bé, tant en solitari com pot ser un personatge famós envoltat de gent al seu servei. El que a Amèrica en diuen seguici.

EL SEGUICI DE LES FIGURES

El seguici de Neymar són, segons sembla, els seus amics, sense oblidar el seu pare, el sènior que li ha dirigit els negocis d'una manera vertiginosa. El del davanter del Madrid, el clan familiar (la mare, Dolores Aveiro, els germans, Kátia, Hugo i Elam, sense oblidar els cunyats).

A Neymar ningú li podrà preguntar on és la mare del seu fill. Es diu Carolina Dantas, té 23 anys, i va ser nòvia adolescent del que llavors era figura del Santos brasiler. Neymar i Dantas mai van ocultar la situació. S'estimaven com amics i van renunciar a casar-se de penal.

Junts però no casats. Ella també es va instal·lar a Barcelona per seguir de prop la vida del seu fill al barri de Pedralbes. Anys 2000, temps moderns, on es veu amb relativa normalitat el que l'eufemisme etiqueta com a família monoparental, amb tots els avantatges de ser home, famós i multimilionari.

EL NEN ROS D'INSTAGRAM

Els seguidors de Neymar coneixen bé aquest petit ros a qui es culpa de l'efímer tint daurat del seu pare i que tantes vegades apareix a Instagram. David Lucca també repeteix sessions de fotos al compte de la seva mare. Només cal submergir-se a la xarxa per celebrar la multitud de situacions captades per la càmera de tots dos.

Una de les últimes, la criatura disfressada de Batman amb un gosset mascota als braços.

Notícies relacionades

Neymar ha declarat que li agradaria trobar parella. Mentrestant, es dedica al seu hereu. Dantas també va trencar el silenci dels primers anys i va explicar, en una tele, l'excel·lent relació amb el pare del seu fill. “L'estimo i no el vull veure malament de cap manera. El seu pare i jo intentem ser sempre amics, parlar i que Lucca ens vegi units”.

També va explicar que el dia que van saber que serien pares van plorar junts i que sempre ha comptat amb el suport de la família del futbolista.