PACTE DE CONFIDENCIALITAT

Angelina Jolie i Brad Pitt arriben a un primer acord de divorci

Els actors i els seus advocats utilitzaran un jutge privat i mantindran en secret les seves decisions per preservar la intimitat dels seus fills

Pitt i Jolie, units per un divorci molt íntim. / EUROPA PRESS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Angelina Jolie Brad Pitt han arribat a un primer acord de divorci, segons han anunciat aquest dilluns a la nit en un comunicat conjunt. Segons l'anunci, l'exparella es compromet a segellar tots els documents judicials relatius a la seva separació legal per protegir els seus sis fills, segons informa la CNN.

"Les parts i els seus advocats han subscrit els acords per preservar els drets a la intimitat dels seus fills i família, mantenint confidencials tots els documents judicials i utilitzant un jutge privat per efectuar totes les decisions jurídiques necessàries i facilitar una solució expedita de tots els assumptes pendents. Les dues parts es comprometen a actuar com un front unit per preservar el vincle familiar", es llegeix en el mateix comunicat de la parella d'actors.

EXPOSICIÓ PÚBLICA

En els últims mesos Jolie i Pitt han estat exposats a l'opinió pública pel seu divorci i per la batalla per la custòdia dels fills. Jolie pretén tenir-ne la custòdia física, i Pitt ha sol·licitat la custòdia compartida.

La declaració es produeix un mes després que a Pitt se li negués una audiència d'emergència amb la qual pretenia que un jutge declarés confidencials tots els seus documents i procediments per "protegir la privacitat" dels seus fills, de manera que no se'ls sotmetés als efectes negatius de la intensa cobertura dels mitjans de comunicació i l'escrutini públic a tot el món.

En aquell moment, l'equip legal de Jolie va afirmar que la sol·licitud de Pitt era un esforç per "protegir-se a si mateix, en lloc dels seus fills, de l'opinió pública", segons els documents.

PROTECCIÓ DELS NENS

Notícies relacionades

Més recentment, Pitt va presentar documents addicionals en què va dir que la seva dona estava "decidida a ignorar fins i tot les normes acordades relatives a l'interès dels nens", afegint que Jolie no tenia "cap mecanisme autoregulador" quan es tractava de protegir els seus fills.

Pitt i Jolie estan seguint un model de custòdia informal en què Jolie té la custodia física dels nens i Pitt disposa de visites supervisades.