DIAGNOSTICADA EL 2015

Shannen Doherty acaba el tractament de radioteràpia contra el càncer

La famosa Brenda Walsh de 'Sensación de vivir' agraeix als metges la seva feina i es tenyeix de castany

 

 

1
Es llegeix en minuts

L'actriu Shannen Doherty ja ha acabat la radioteràpia i completa així el tractament contra el càncer de mama que li va ser diagnosticat el març del 2015. La famosa Brenda Walsh de la sèrie 'Sensación de vivir' compartia l'emoció del moment amb els seus fans i donava les gràcies als seus metges, posant amb ells en una instantània que ha penjat a Instagram, l'aplicació des d'on ens relata pas a pas la seva lluita contra la malaltia.

"Gràcies a Vantage Oncology i a la doctora Leslie Botnick", escrivia Doherty dissabte passat. "Gràcies a tots els que treballen allà, especialment a AnnaVinceMike i Jackie", afegia la intèrpret de 45 anys, que també donava les gràcies a la màquina amb què ha realitzat el seu tractament, a la qual anomenen 'Maggie'.

CANVI DE 'LOOK'

Després de completar la radiació i amb les piles carregades, Shannen va anar als seus estilistes de confiança perquè li tenyissin de color castany els cabells que li comencen a créixer i que, a causa dels fàrmacs, eren de color gris.

Notícies relacionades

Després d'uns dies de descans, Shannen passarà a la nova fase del llarg tractament, un procés dur en què l'han acompanyat la seva inseparable mare, Rosa, i el seu tercer marit, el fotògraf Kurt Iswarienko, amb qui va contraure matrimoni el 2011.

L'actriu va rebre fa un parell de mesos el suport dels seus companys de repartiment de la famosa sèrie dels anys 90 'Sensación de vivir', en què va sortir durant quatre temporades (112 episodis) com la rebel Branda Walsh. Una temporada menys va estar en la també coneguda 'Embrujadas', en què va interpretar la gran de les germanes Halliwell, Prue.

Temes:

Càncer