Anar al contingut

Pérez-Reverte, Rufián i "els collons dels gihadistes"

Unes declaracions de l'escriptor plenes de testosterona han obtingut una infinitat de rèpliques, entre elles del diputat d'ERC

20161019 jlr 1968

JOSE LUIS ROCA

Una entrevista d'Arturo Pérez-Reverte, en particular pel seu titular, ha desencadenat tota mena de reaccions a Twitter. En l'entrevista, publicada a la revista 'Papel' del diari 'El Mundo', l'escriptor aprofundeix en la lluita contra el terrorisme internacional i assegura que "els gihadistes guanyaran. Ells tenen collons". Al complet, la frase és aquesta: "És que guanyaran (els terroristes). Els derrotaran a l'Iraq o a Síria però triomfaran, perquè són joves, tenen fam, un rancor històric acumulat i absolutament comprensible, comptes pendents per ajustar, desesperació, collons, força demogràfica...Occident i Europa en canvi són vells, covards, caducs i no s'atreveixen a defensar-se. Quan hi ha llops i hi ha ovelles no hi ha dubte de qui guanyarà".

Aquesta declaració plena de testosterona, marca de la casa, ha sigut aprofitada per una infinitat de tuiters per ficar-hi cullerada. Entre ells Gabriel Rufián, d'ERC, que no se n'hi escapa una:

Pérez-Reverte ha publicat 'Falcó', novel·la amb una trama que s'ambienta a l'Espanya dels anys 30 i gira al voltant d'un tipus poc recomanable a qui li agrada matar i li agraden les dones guapes.

0 Comentaris