Ordre d'allunyament per a un assetjador de Jennifer Lopez

L'artista assegurava en la denúncia "sentir por" per la seva seguretat i la del seu fill

lmmarco36725102 file in this may 19 2013 file photo jennifer lopez arri170105125006 / John Shearer

lmmarco36725102 file   in this may 19  2013  file photo  jennifer lopez arri170105125006
Jennifer Lopez aconsegueix una ordre d’allunyament d’un assetjador.

/

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Jennifer Lopez acaba de rebre una bona notícia judicial: un jutge ha determinat ordre d'allunyament contra un home que hauria estat assetjant-la i sobre el qual pesa un historial violent. L'ordre li exigeix estar a més de 90 metres de distància de la família Lopez

L'equip d'advocats de l'estrella musical va denunciar aquesta setmana que Timothy McLanahan la va seguir des de Los Angeles fins a Las Vegas, va assistir a l'espectacle de l'artista i li va enviar flors i correus no desitjats.

Segons consta en la denúncia, presentada aquesta setmana, el presumpte assetjador ja havia sigut arrestat anteriorment per presentar-se a la residència de Jennifer Lopez i traspassar la seva propietat.

Notícies relacionades

La protagonista de la sèrie policíaca 'Shades of Blue', que actualment manté una relació amb el raper Drake, assegurava per la seva part en la denúncia "sentir por" per la seva seguretat i per la dels seus dos fills, Emme i Maximilian. 

Lopez no és l'única famosa que ha hagut de recórrer a un jutge per sentir-se amenaçada, Taylor Swift, Sandra Bullock o Sharon Stone són només algunes cares conegudes que van aconseguir una ordre d'allunyament per als seus assetjadors.