NADAL BLANC

Angelina Jolie disfruta de la neu i els seus fills a Colorado

L'actriu i directora de cine lloga una mansió de luxe de 4 milions de dòlars i 6 dormitoris des de la qual es pot accedir esquiant a les pistes

Angelina Jolie disfruta de la neu i els seus fills a Colorado

GTRES

1
Es llegeix en minuts

Angelina Jolie comença el 2017 intentant oblidar el 2016. L'actriu vol girar full en un any en què el seu divorci de Brad Pitt seguirà fent parlar.

La directora i protagonista de 'Frente al mar'Frente al mar, de 41 anys, ha decidit viatjar de Califòrnia, on viu, fins a l'estat de Colorado per disfrutar d'uns dies a la neu amb els seus sis fills: Maddox (15 anys), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) i els bessons Knox Leon i Vivienne (8 anys).

TROBADA AMB BRAD PITT

La família Jolie ha donat la benvinguda al nou any lluny de Los Angeles i molt lluny de Brad Pitt. L'actor no ha pogut estar amb els seus fills en aquesta nit tan especial, encara que sí que els va veure per Nadal, dies després de celebrar la Nit de Nadal i sota l'atenta mirada del terapeuta que supervisarà totes les seves visites.

Segons 'US Weekly', "Brad va veure els nens per a un intercanvi de regals de vacances", i va ser la mateixa Angelina l'encarregada d'organitzar aquesta trobada.

Ara, passats els dies, Jolie intenta donar una imatge de normalitat pel bé dels seus fills. En les últimes imatges, se l'ha pogut veure passejant pel carrer amb els seus fills Knox Leon i Shiloh. I és que, malgrat les baixes temperatures, els nens es van voler menjar un gelat abans d'entrar en una llibreria.

ESQUÍ AMB ELS SEUS FILLS

Notícies relacionades

Angelina Jolie també ha estat esquiant, segons revela el 'Daily Mail', que ha publicat imatges de l'actriu i els seus fills. Segons aquest mitjà, ha llogat una mansió de luxe de 4 milions de dòlars (més de 3,8 milions d'euros) de sis dormitoris a Crested Butte, des de la qual es pot accedir esquiant directament a les pistes.

Malgrat la seva equipació esportiva, els testimonis asseguren que Jolie ha tingut dificultats per mantenir-se dreta en moltes ocasions: "Semblava que estava lluitant a la muntanya i se la veia caure de tant en tant a les parts escarpades de la pista, i al final ha optat per treure's els esquís i tornar caminant".