DURANT EL CONCERT D'ANY NOU

Crítiques a Robbie Williams per desinfectar-se les mans després de tocar els seus fans

Les càmeres capten la cara de fàstic del cantant, que va fer servir gel antibacterià per netejar-se les mans

Les càmeres de la BBC i de milers d’aficionats van captar el moment ’ARGGGG’ de Robbie Williams. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Les càmeres van captar el moment 'ARGGGG' de Robbie Williams mentre es fregava les mans amb sabó desinfectant a l'escenari del Central Hall Westminster de la capital britànica. El cantant va ser l'encarregat del concert en directe d'Any Nou ('Robbie Rocks Big Ben Live') i totes les càmeres de la BBC i els ulls dels assistents estaven posats sobre ell quan, després de xocar les mans amb alguns dels fans allà presents, no se li va acudir res més que arrufar les celles i netejar-se les mans amb un gel antibacterià.

Aquest gest tan lleig va ser ràpidament replicat milers de vegades a les xarxes socials, per on circula el vídeo del moment.

Notícies relacionades

L'intèrpret d''Angels' es troba de promoció del seu últim disc d'estudi, 'The Heavy Entertainment Show', que va llançar el 4 de novembre, i potser aquest vídeo seu no li farà gaire bona publicitat. Com a mostra, aquests comentaris que van deixar alguns usuaris a Twitter:

UNA ALTRA DIVA EN HORES BAIXES

Williams sembla haver-se posat d'acord amb una altra artista, Mariah Carey, que tampoc ha començat l'any amb bon peu. La seva estrepitosa actuació -amb 'playback'- a Times Square, també per Any Nou, serà recordada durant molt temps. Va perdre el fil quan tocava cantar 'Emotions' i va intentar dissimular animant el públic a taral·lejar la lletra. Al final, la situació es va fer tan incòmoda que la cantant va acabar abandonant l'escenari.