BONS DESITJOS

Així han començat l'any els famosos

Buscant la calor, la neu i en bona companyia, així feliciten el nou any

lmmarco36744912 madonna con sus hijos en los alpes instagram170102153420

lmmarco36744912 madonna con sus hijos en los alpes instagram170102153420

2
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO / BARCELONA

Alguns s'han allunyat de la terra buscant la calor del mar. Altres s'han quedat a casa o s'han envoltat de familiars i amics. Aquestes han sigut algunes de les formes en què els famosos han començat l'any. 

Miguel Poveda ho ha fet des de Playa del Carmen, a la costa de Mèxic. Fins allà se n'ha anat després de passar uns dies com un turista més a Nova York. El seu missatge ha sigut: "Un lloc especial per celebrar l'amor", al costat d'una foto seva a la platja.

L'actriu Maribel Verdú també ha tornat al seu amagatall a la platja per, entre altres coses, llançar un desig: "No deixo de somiar perquè el 2017 sigui generós, humà, solidari i que ens porti el que ens porti sapiguem utilitzar-ho sempre per bé".

Neymar ha començat l'any com un jove de la seva edat, cantant i ballant en companyia d'amics i familiars, acompanyat per Bruna Marquezine, amb qui podria haver reprès la seva relació si tenim en compte les nombroses imatges íntimes de tots dos durant la celebració que s'han vist a les xarxes socials.

Abans de tornar a Barcelona, va disfrutar de la festa a la paradisíaca Angra dos Reis, a la Costa Verda de Rio de Janeiro. A la tarda va disfrutar del mar en un vaixell amb els seus amics habituals i a la nit va estar cantant i ballant sense parar.

Acabant l'any a la piscina. Bon any a tots". Així va felicitar Leo Messi els seus molts seguidors a Instagram. En família. El crac blaugrana es va reunir amb els seus amics de la infància i la seva família en un restaurant de Rosario, la ciutat natal del jugador i de la seva futura esposa, Antonella Roccuzzo.

Per la seva banda, el cantant David Bustamante i l'actriu Paula Echevarría han rebut el nou any a l'illa de Gran Canària.

Manuel Carrasco ha acomiadat l'any brindant amb tots i donant les gràcies pel gran any que ha viscut i pel nou que arriba, que serà el que li portarà el seu primer fill amb la seva parella, la periodista Amudena Navalón.

Antonio Banderas i la seva nòvia, l'holandesa Nicole Kimpel, han començat l'any a Màlaga, acompanyats de familiars i amics de l'actor. 

Jorge Javier Vázquez i Kiti Manver van celebrar la nit de Cap d'Any al teatre Olympia de València, treballant en la funció 'Iba en serio' i amb el teatre ple. Així ho van recollir a Instagram.

 El director d'orquestra Pablo Heras-Casado va compartir a Instagram una imatge amb el xef David Muñoz a la Puerta del Sol. "Orgullosos recolzant les nostres noies la nit més important de l'any", deien en referència a les seves dones Anne Igartiburu i Cristina Pedroche.

Notícies relacionades

"Arrencant l'any amb les quatre coses que més estimo". Així és el primer missatge de l'any que ha llançat Madonna, en una imatge envoltada dels seus quatre fills: Lourdes, Rocco, David Benda i Marcy James.

I amb molt amor han posat l'actor Liam Hemsworth i la cantant Miley Cyrus