IDIL·LI DE FINAL D'ANY

Jennifer Lopez confirma la seva relació amb Drake

Jennifer Lopez confirma el seu idil·li amb Drake publicant aquesta imatge a Instagram. / INSTAGRAM JLO / EUROPA PRESS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts

Després del rum-rum de les últimes setmanes sobre l'idil·li entre Jennifer Lopez, de 47 anys, i Drake, de 30, l'estrella del Bronx s'ha encarregat de confirmar-lo publicant una imatge sense missatge al seu compte d'Instagram, on té ni més ni menys que 55,2 milions de seguidors. I és que en només una hora, la instantània ha arribat als 320.000 m'agrada i més de 12.000 comentaris.

Malgrat l'enrenou que ha ocasionat la fotografia on ella apareix sobre la falda d'ell amb els ulls tancats, i tots dos es fonen en una abraçada, no es tracta de la primera imatge que surt a la llum, ja que després de la visita del raper al seu espectacle 'All I Have' a Las Vegas, la parella va compartir diverses imatges on posen somrients.

Notícies relacionades

Mentre la cantant disfrutava de la seva solteria des del mes d'agost passat, quan va trencar amb el ballarí Casper Smart,el ballarí Casper Smart, Drake, de 30 anys, ha mantingut una intermitent i llarga relació amb Rihanna,Rihanna, encara que cap dels dos va confirmar mai la relació.

Sembla que a la diva de Barbados no li ha agradat la confirmació del nou idil·li, ja que alguns mitjans han afirmat que la intèrpret va deixar de seguir Jennifer Lopez a les xarxes socials.