PER UN ATAC INFORMÀTIC

Britney Spears confirma que està viva

Un comunicat de Twitter al compte de Sony va anunciar la seva mort

Britney Spears respon amb humor als rumors que la donaven per morta. / EUROPA PRESS

Britney Spears respon amb humor als rumors que la donaven per morta.
lmmarco36705946 files  this file photo taken on august 28  2016 shows singer161227124445

/

1
Es llegeix en minuts

Un comunicat a través del compte de Twitter de Sony Music sorprenia aquest cap de setmana amb la notícia de la mort de la cantant Britney Spears. "Ha mort en un accident. Us informarem més endavant" i "Descansa en pau, Britney, 1981-2016" van ser els dos missatges publicats en aquesta xarxa social que van sembrar el desconcert inicialment, fins que Adam Leber, el representant de l'artista, va aclarir que estava bé.

Spears, de 35 anys, s'ha pres amb filosofia la seva pròpia mort i com moltes altres estrelles ha hagut de recórrer a les xarxes socials per negar els rumors. L'artista ha compartit un muntatge amb quatre fotos seves en què apareix fent ganyotes i gestos amb les mans. "¡No subestimeu el poder de Charlie!", ha escrit al seu compte d'Instagram.

Notícies relacionades

Segons sembla, Britney va passar nit de Nadal en molt bona companyia. Des de fa setmanes està sortint amb el model Sam Asghari, a qui va conèixer durant el rodatge del seu últim vídeo, 'Slumber Party'.

Sony Music ha eliminat els tuits on anunciaven la mort i ha demanat disculpes pel que ha passat. Sembla que tot s'ha produït per una 'hackeig' informàtic.