SORPRESA FAMILIAR

Isabel Preysler i Vargas Llosa es casaran el 2017

L'escriptor ha anunciat la bona nova en el sopar de la nit de Nadal a Miami

zentauroepp34187596 gra461  madrid  07 06 2016   el escritor hispano peruano mar161226204231

zentauroepp34187596 gra461 madrid 07 06 2016 el escritor hispano peruano mar161226204231 / Paco Campos

1
Es llegeix en minuts

Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa es donaran el sí, vull el 2017. Després dels incessants rumors de casament, el premi nobel va aprofitar la celebració de la nit de Nadal –que ell i la seva nòvia van disfrutar a Miami, acompanyats de tota la família Preysler– per anunciar que es casaran l’any que ve.

Van ser  testimonis de la notícia Enrique, Ana, Isabel, Mario Vargas Llosa fill, Ana Boyer, el seu nòvio Fernando Verdasco, Tamara Falcó, Julio José Iglesias, la seva dona Charisse i Chabeli i el seu marit, amfitrions de la vetllada.

    

FOTO A INSTAGRAM

Ana Boyer va ser l’encarregada de compartir una foto de la vetllada de nadalenca al seu compte d’Instagram, on es pot veure l’arbre de Nadal de la seva germana Chabeli i el marit d’aquesta. I com no podia ser d’una altra manera, estava ple de regals.

PETICIÓ DE MÀ

El mes d’octubre passat, Preysler va explicar als mitjans de comunicació que hi havia congregats en un acte públic d’una prestigiosa joieria madrilenya les intencions que tenia el seu nou amor de formalitzar la relació. Vargas Llosa hauria demanat matrimoni a la viuda de Miguel Boyer per així portar a terme el que seria el quart casament de la filipina. Davant les preguntes d’una possible petició de mà, Isabel Preysler va contestar: «N’hi ha hagut [de petició de mà]. Ha sigut molt bonic, una nit sopant tranquil·lament».

La considerada com la reina de cors del panorama espanyol va confessar també que l’escriptor i premi Nobel no li havia entregat cap anell de compromís. «Som molt més espirituals», va afirmar la futura senyora de Vargas Llosa. «No li he respost encara, no ho estic fent per fer-me pregar, ho estic fent simplement perquè m’estic prenent el meu temps», va sentenciar Preysler.

I és que, encara que el peruà ja li havia demanat matrimoni a la socialité, encara no ho havia anunciat oficialment a tota la família.

 

 

Notícies relacionades