EXPERIÈNCIES AMB EL MÚSIC

Els meus moments amb Prince

L'entorn del cantant recorda a 'GQ' algunes de les seves històries quan es compleixen 8 mesos de la seva mort

FILE - In this Feb. 4, 2007 file photo, Prince performs during the halftime show at the Super Bowl XLI football game at Dolphin Stadium in Miami. Widely acclaimed as one of the most inventive and influential musicians of his era with hits including Little Red Corvette, ’’Let’s Go Crazy and When Doves Cry, he was found dead at his home on Thursday, April 21, 2016, in suburban Minneapolis, according to his publicist. He was 57. (AP Photo/Chris O’Meara, File)

FILE - In this Feb. 4, 2007 file photo, Prince performs during the halftime show at the Super Bowl XLI football game at Dolphin Stadium in Miami. Widely acclaimed as one of the most inventive and influential musicians of his era with hits including Little Red Corvette, ’’Let’s Go Crazy and When Doves Cry, he was found dead at his home on Thursday, April 21, 2016, in suburban Minneapolis, according to his publicist. He was 57. (AP Photo/Chris O’Meara, File) / CHRIS O'MEARA (AP)

2
Es llegeix en minuts

Prince era una llegenda per a molts, un virtuós, un déu de la música. Però també una persona com qualsevol altra. Humà com a tal, la veu de la icona del pop es va apagar el 21 d’abril del 2016, als 57 anys, per una sobredosi d’opiacis.

Vuit mesos després, l’edició nord-americana de CQ ha elaborat un recopilatori d’anècdotes amb l’ajuda d’alguns dels amics més pròxims de l’artista, que rememoren els seus millors moments amb el cantant i el recorden com una celebritat inusual a qui li agradava enviar els típics mems als seus amics i feia coses tan comunes com anar en bici, anar a la ferreteria o cuinar uns «deliciosos» ous ferrats.

La seva exparella Carmen Electra, actriu de la sèrie Los vigilantes de la playa, el recorda com un gran treballador: «Mai dormia. Sempre em despertava sola. Encara que era tot un romàntic deixant notes dolces: ‘Havia de treballar, no podia dormir. Vine a veure’m’».

RELACIÓ TEMPESTUOSA

Però no tot va ser idíl·lic al seu costat. «Em va fer mal de veritat. Era massa jove i me’n vaig allunyar», recorda Electra, que va conèixer el cantant als 19 anys. Quan la relació es va truncar, el 1995, Prince li va escriure la cançó I hate you (T’odio) a l’assabentar-se que ella s’estava veient amb un altre home. «Va ser difícil escoltar-la, sobretot aquelles parts que deien que podria haver sigut d’una altra manera. Quan vaig escoltar ‘t’odio perquè t’estimo’ vaig plorar davant d’ell», assegura l’actriu. 

Per Morris Hayes, membre de la seva banda entre els anys 1992 i 2012, el moment més surrealista que va viure amb l’artista va ser en una ferreteria. «Està bé, et quedes al cotxe», li va dir al cantant. Però minuts després Prince, vestit amb un jersei de coll alt i unes cridaneres botes, va decidir entrar a la botiga. «¡Oh, Déu meu! ¡Prince en una ferreteria!, exclamava la gent. «Li vaig preguntar pel cotxe i em va dir que l’havia deixat a l’aparcament, ¡en marxa! Li vaig explicar que algú el podia robar, i va contestar: ‘Això és Chanhassen, ningú el robarà’».

«FEIA OLOR DE  LAVANDA»

Notícies relacionades

La cantant Kandance Springs, que es va fer amiga de Prince per Twitter després que l’artista descobrís a internet una cançó seva el 2004, i l’empresari i fan de Minneapolis Corey Tollefson es posen d’acord en una cosa. Sabien quan l’artista era a prop perquè «feia olor de lavanda».

«No era el tipus de persona que menja molt», recorda a la revista CQ la ballarina Cat Glover, que també va presenciar una escena del cantant amb Madonna. «En plena discussió sobre un guió, Madonna va dir que no li agradava, i Prince li va retreure: ‘Bé, a mi no m’agraden les teves sabates’. I es van dir de tot. És el que passa quan es té dos grans egos en una mateixa habitació». 

Temes:

Prince Premsa