20 ANYS DEMANANT EL PAPER

Scarlett Johansson: "Somio amb ser una princesa Disney des de fa 20 anys'

L'actriu confessa en una entrevista que encara hi ha un paper que se li resisteix i en el qual està especialment interessada

zentauroepp35485226 actress scarlett johansson arrives on the red carpet for the161209193343

zentauroepp35485226 actress scarlett johansson arrives on the red carpet for the161209193343 / MARK BLINCH

1
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

Tot i ser una de les actrius més cotitzades i taquilleres de Hollywood, Scarlett Johansson (Nova York, 22 de novembre de 1984) no se sent realitzada amb la seva dilatada carrera. 

En una recent entrevista amb 'The New York Times', la intèrpret ha confessat que sempre ha somiat amb interpretar una princesa Disney, i més ara que pot veure-la la seva filla, Rose Dorothy,de dos anys, fruit de la seva relació amb el periodista francès Romain Dauriac.Romain Dauriac.

"Ara mateix crec que les dues compartim el somni que algun dia seré una princesa Disney, però probablement no passarà. He estat demanant aquest paper durant els últims 20 anys, i ningú me l'ha donat", ha confessat la també cantant, que ha participat en un nou disc de versions d'èxits dels anys 80 per recaptar fons per a la lluita contra la sida. 

Si es produís el somni, Johansson s'unirà a algunes de les seves col·legues com Emma Watson, Reese Witherspoon i Emily Blunt, que ja han interpretat alguna princesa Disney.

ADAPTACIÓ DEL MANGA

Notícies relacionades

El  pròxim 21 de desembre s'estrenarà 'l'Sing', pel·lícula d'animació en què l'artista novaiorquesa posa la veu a un porc espí punk rock."És la primera pel·lícula que he fet que podrà veure la meva filla Rose, que té 2 anys", va dir en broma l'actriu durant la presentació en el Festival de Toronto. 

Per un altre costat, fins fa unes setmanes, Johansson ha estat immersa en la gravació de 'Ghost in the Shell', una adaptació del manga japonès, 'que arribarà a les pantalles el pròxim març. No obstant, en principi el paper de Scarlett a la cinta no té gaire acceptació, ja que els fans del manga volen que sigui una actriu asiàtica la protagonista.