EL DIVORCI DE L'ANY

El jutge denega a Brad Pitt mantenir sota secret la batalla per la custòdia dels seus fills

El magistrat assegura a l'actor que algunes dades privades no transcendiran als mitjans de comunicació

35647272 59

35647272 59 / ROBYN BECK (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Un jutge nord-americà va denegar aquest dimecres una sol·licitud d'emergència de l'actor Brad Pitt per mantenir en secret els documents de la batalla legal que manté amb Angelina Jolie per la custòdia dels seus fills.

El magistrat Richard Burdge Junior de Los Angeles (Califòrnia) no va acceptar la petició de l'actor, ja que, al seu parer, no es compleixen els requisits per posar sota secret els documents.

SUPERVISIÓ D'UN TERAPEUTA

Aquesta petició arriba dies després que es filtrés el preacord aconseguit al novembre amb Jolie pel qual l'actriu mantenia la custòdia física dels seus sis fills, mentre que Pitt estava autoritzat a fer-los visites periòdiques sota la supervisió d'un terapeuta.

Notícies relacionades

Després de més d'una dècada junts i dos anys de casats, Jolie va demanar el 19 de setembre el divorci a Pitt i va sol·licitar la custòdia legal dels seus sis fills, tres d'adoptats -el cambodjà Maddox, el vietnamita Pax i l'etíop Zahara- i tres de biològics -Shiloh i els bessons Knox i Vivienne-.

La custòdia dels nens és un important punt de fricció en la dissolució del matrimoni de Pitt, de 52 anys, i Jolie, de 41, especialment després de les informacions que apunten que el tracte que l'actor donava als seus fills va ser una de les causes que van portar la seva dona a sol·licitar el divorci.