vídeo original

Els tatuatges de David Beckham cobren vida en una campanya d'Unicef contra la violència infantil

L’Unicef presenta un vídeo, protagonitzat pel futbolista David Beckham, per recordar que l’abús físic i psicològic pot marcar els nens per sempre. / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

David Beckham ha participat en una campanya d'Unicef contra la violència infantil a través d'un vídeo en què els seus tatuatges cobren vida per representar escenes de maltractament a menors. Les imatges mostren escenes quotidianes en què els nens s'haurien de sentir a gust però, en canvi, són víctimes de la violència.

Notícies relacionades

Els tatuatges del futbolista anglès són recordatoris dels moments més feliços de la seva vida. No obstant, "la violència contra els nens els marca per sempre", narra Beckham en el vídeo. "És inacceptable. Desterrem-la", conclou.

Cada cinc minuts mor un nen per culpa del maltractament i 120 milions de nenes arreu del món han patit abusos sexuals. El 60% de les criatures d'entre 2 i 14 anys pateixen càstigs físics amb regularitat per part dels seus cuidadors. A més, un terç dels estudiants entre 13 i 15 anys pateixen habitualment la intimidació dels seus companys o professors.