REPÀS DEL PAPER CUIXÉ

¡Terelu Campos té un germanet! ¡Que fort, que fort, que fort!

"Sóc fill del Bigote i de la filla de Kiko Ledgard", declara en exclusiva a 'Lecturas' un descendent del nòvio de María Teresa Campos

lpedragosa36468366 revista lecturas161130201341

lpedragosa36468366 revista lecturas161130201341

2
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre
Iosu de la Torre

Coordinador de Podcast.

ver +

¡Bigote Arrocet va tenir un fill amb la filla de Kiko Ledgard! ¡Terelu Campos té un germanet! La portada de la revista 'Lecturas' en aquestes vigílies de pont festiu és digna de frenada i 'chirigota' davant el quiosc. Els més joves hauran d'excarbar en la memòria dels seus mayores per intuir la dimensió de la notícia.

Hi va haver una època a Espanya que només hi havia dos canals de televisió d'audiències milionàries. Sobre tots els divendres de l''Un, dos, tres', amb Kiko Ledgard, Don Cicuta, la carbassa 'Ruperta', els apartaments en primera línia de mar de 'Torrevieja, Alicante', i, ¡oh!, el cotxe! L'avi que repapieja, mira que és pesat, es passa tot el dia explicant aquest sorprenent secret en blanc i negre d'aquell país de fa més de 40 anys.

L'explicaacudits xilè, avui parella a l'aparador de la incombustible María Teresa Campos, fa cara de murri amb esmòquing, abraçat a la presentadora, vestida de vermell viu, a la fotografia que obre el 'Lecturas', mida familiar i mida butxaca. Taquígrafs: Entrevista exclusiva, Descobrim el fill secret de Bigote. "Sóc fill de Bigote i de la filla de Kiko Ledgard".

Que fort, que fort, que fort. Que diria Jorge Javier Vázquez abans d'acabar esgotat de la marató 'Gran hermano 17'.

DOBLE DUEL PER A LA REINA LETIZIA

La premsa cardíaca, en aquell vincle amb les cadenes de televisió, presenta un forçat duel d'estil entre reines: Letizia, l'esposa de Felip VI, i Sara Carbonero, la d'Iker Casillas. '¡Hola!' les posa de costat aprofitant que el riu Duero desemboca a la ciutat portuguesa de Porto. Té molta tela un dels destacats del reportatge fotogràfic: "Tres dies, tres ciutats, sis discursos i el retrobament de què tothom parla: la reina i Sara carbonero, en un fastuós palau del segle V, a Guimaraes". Falta aire per llegir-ho d'una tirada.

La reina d'Espanya, a més de ser protagonista involuntària del pols d'expresentadores de la tele, agita el gabinet d'idees de 'Diez Minutos'. El duel que planteja la revista és titulat 'Letizia versus Melania', dues reines amb molt d'estil. El joc dels miralls resulta imaginatiu: una desena de fotos comparatives del 'look' de la dona de Felip VI i Donald Trump. Déu n'hi do.

POBRE DUC D'ALBA

La 'bíblia' rosa entrevista el duc d'Alba, en el segon aniversari de la mort de Cayetana. Aquí, algunes perles:

1) "Els meus amics diuen que tinc molt de sentit de l'humor i hi estic d'acord. Crec que sóc molt bromista, encara que sigui seriós"

2) No crec que em torni a casar, no hi estic predisposat, però mai se sap... Les dones són molt perilloses".

I 3) Tinc un vaixell des de fa 40 anys. Em diuen que el canviï, però està al costat d'altres que estan precintats judicialment, i el meu està ben pagat". D'entrevistes amb massatge, que diria el mestre Monegal, s'intueix en quina Espanya viuen determinats personatges.

Notícies relacionades

El terreny que trepitja Ágatha Ruiz de la Prada no sap de fantasies després de saber que el seu marit, el periodista Pedro J. Ramírez, ha canviat de moqueta. "Tinc la sort de tenir feina. En l'època de la meva mare aquestes coses eren duríssimes. Et durava el disgust 30 anys", declara la dissenyadora multicolor, filla de marquesos.

L'hauria d'escoltar el descendent de la casa d'Alba.