CASORI A LA FORÇA

Ana Boyer i Fernando Verdasco, obligats a casar-se

La parella es vol mudar a Qatar però la legislació els prohibeix viure junts sense passar abans per l'altar

zentauroepp36382985 ana boyer y fernando verdasco   foto instagram161122172425

zentauroepp36382985 ana boyer y fernando verdasco foto instagram161122172425 / CAMINAL DANNY

1
Es llegeix en minuts

Fa gairebé un any, que Ana Boyer i Fernando Verdasco se'n van anar a viure junts a un àticAna Boyer i Fernando Verdascoviure junts  a l'elitista urbanització d'El Viso, a Madrid. Però a l'estiu, el tennista va haver de traslladar-se a Doha (Qatar) per motius professionals. Segons la revista 'Semana', el jugador professional es va quedar encantat amb el país i passa allà la majoria del temps. Mentre que la filla d'Isabel Preysler i Miguel Boyer, des que va demanar una excedència, passa llargues temporades amb el seu nòvio.

Notícies relacionades

Però la parella, que segons sembla es vol mudar a Qatar, es veu obligada a passar per l'altar si vol conviure, ja que la xaria que impera al país, prohibeix viure sota el mateix sostre sense que hi hagi matrimoni pel mig. Així, els joves haurien de dir el 'sí, vull' per poder instal·lar-se al país. 

Ara només falta saber si es casarà abans la filla o se li avançarà la mare, Isabel Preysler, que ja ha confirmat que la seva parella, Mario Vargas Llosa, li ha demanat matrimoni.