Shakira cancel·la un altre compromís laboral

La cantant anuncia que tampoc viatjarà a l'Argentina a través d'un comunicat

zentauroepp32653045 barcelona  03 02 2016 gente estreno de zootr polis shakira  161114184218

zentauroepp32653045 barcelona 03 02 2016 gente estreno de zootr polis shakira 161114184218 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

Shakira acaba de cancel·lar un altre compromís laboral. L'estrella de Barranquilla (Colòmbia) ha anunciat que no estarà a Buenos Aires (Argentina) aquest 14 de novembre, com estava previst enn la seva agenda. Encara que el motiu no l'ha revelat, alguns mitjans apunten que es deu a la salut del seu fill gran, Milan, que va ser ingressat el 28 d'octubre a la clínica Teknon de Barcelona, i que va ser donat d'alta quatre dies després.

"Amb aquesta nota vull comunicar-los que no podré estar a Buenos Aires aquest 14 de novembre tal com teníem planejat. Espero tenir aviat l'oportunitat de reunir-me amb la premsa argentina, però per motius de força major, no podré efectuar aquest viatge i assistir als esdeveniments organitzats per al llançament de la meva recent fragància 'Dance'. Des d'ara mateix, el meu agraïment pel suport que sempre em brinden", ha destacat l'artista a través d'un comunicat.

Notícies relacionades

Curiosament ha tornat a passar el mateix que fa una setmana, quan Shakira va cancel·lar la seva presència tant als Grammy Llatí com als American Music Awards, que se celebren a Las Vegas i Los Angeles els dies 17 i 20 de novembre respectivament. De moment, la parella de Gerard Piqué no ha volgut detallar les causes de la seva doble absència.

Els fans de la intèrpret no han trigat a plasmar la seva opinió a les xarxes. Mentre uns pensen que la gravetat del petit podria ser tanta que la cantant s'ha vist obligada a anul·lar els seus actes, altres critiquen que no s'hagi donat cap explicació sobre la seva absència.