FESTA EN FAMÍLIA AL LICEU

La Fàbrica del Menjar Solidari aconsegueix 30.000 euros

En el 'gastroshow', organitzat pel Casal de l'Infants, hi van participar Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca i Chistian Escribà, entre altres

lmmarco36281894 gente la 4a ed de  ferran adri  i la f brica de menjar solid161114130843

lmmarco36281894 gente la 4a ed de ferran adri i la f brica de menjar solid161114130843

1
Es llegeix en minuts

La quarta edició del 'gastroshow' solidari La Fàbrica del Menjar Solidari, celebrada aquest diumenge al Liceu, va recaptar 30.000 euros, que aniran destinats a més de 50 projectes que té en marxa el Casal dels Infants.

Un total de 700 persones van visitar diferents espais del Liceu, des del Saló dels Miralls a l'escenari i els camerinos, i van poder participar en el taller que va organitzar al Foyer l'ambaixador del casal, Ferran Adrià, amb el pastisser Christian Escribà, i en el 'showcooking' que van realitzar els xefs Joan Roca i Carme Ruscalleda a quatre mans, dedicat a l'univers de les sopes. Els xefs es van fotografiar amb la presidenta del casal al Saló dels Miralls amb màscares.

RIALLES PER A UNA COSA MOLT SERIOSA

Notícies relacionades

"Es tractava de veure el Liceu com mai s'havia vist, com una gran cuina, i de passar una estona de rialles per a un projecte molt seriós", va explicar Adrià, conscient de la situació de precarietat que viuen moltes famílies a Barcelona i en altres municipis de la resta de Catalunya. El recorregut pel Liceu va estar amenitzat per una sèrie d'actors dirigits per Joan Gràcia, del Tricicle, i va acabar al nou espai gastronòmic obert al mateix emblemàtic edifici, l'Òpera Samfaina. El músic Marc Parrot també es va sumar a aquesta iniciativa.

Els diners recaptats es destinaran a projectes que el Casal dels Infants porta a terme als barris del Raval i el Besòs (Barcelona), la Mina (Sant Adrià de Besòs), Fondo i Raval-Santa Rosa (Santa Coloma de Gramenet), Llefià i Sant Roc (Badalona) i al municipi de Salt (Gironès). "Gràcies a aquest suport podrem seguir donant ajuda a nens, joves i famílies que van al casal, uns 6.400 al llarg de l'any", va explicar Luis Prats, vicepresident de l'entitat.