ENTREVISTA AMB 'VANITY FAIR'

Adele: "Vaig tenir depressió postpart, em va deixar terriblement espantada"

La cantant de 'Someone like you' assegura que és propensa a la depressió i que ha anat a teràpia molts anys

Adele confessa que fa quatre anys va tenir depressió postpart. / EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts

La cantant Adele ha explicat en una entrevista publicada dilluns passat que va patir depressió postpart després del naixement del seu fill i que havia anat a teràpia anys abans per tractar el que ella anomena el seu "costat molt fosc".

La cantant britànica, que s'acosta al final d'una gira de 10 mesos amb el seu disc '25', explica en el número de desembre de 'Vanity Fair' que li encantaria no haver de fer una gira una altra vegada.

"Encara vull fer discos, però em seria igual si no torno a sentir aplaudiments. Estic de gira simplement per agrair a la gent que ha sigut tan solidària amb mi. Els diners no m'importen", ha declarat la cantant, de 28 anys.

TOT VA COMENÇAR AL MORIR EL MEU AVI

La guanyadora de 10 premis Grammy, coneguda per les seves balades romàntiques com 'Someone like you' i 'Rolling in the deep', assegura que sempre s'ha sentit atreta per la música trista. "Tinc un costat molt fosc, sóc propensa a la depressió, puc entrar i sortir d'ella amb bastanta facilitat, va començar al morir el meu avi, quan jo tenia uns 10 anys, encara que mai he tingut pensaments suïcides. Però he anat molt a teràpia", detalla.

"Però no he tornat a tenir aquest sentiment des que vaig tenir al meu fill i vaig sortir de la depressió postpart", revela Adele, mare del petit Angelo, de 4 anys, fruit de la seva relació amb el seu nòvio, Simon Konecki.

"Realment vaig tenir una depressió postpart molt greu després de tenir el meu fill, i em va deixar terriblement espantada... El meu coneixement del postpart és que no vols estar amb el teu fill; et preocupa que li facis mal al teu fill, et preocupa pensar que potser no estàs fent una bona feina... Estava obsessionada amb el meu fill, sentia que no ho feia bé, que havia pres la pitjor decisió de la meva vida...", explica la cantant.

UNA ULLADA AL PASSAT

Adele va reconèixer que potser no tornarà mai a escriure tan bones cançons com les de l'àlbum '21' (més de 31 milions de còpies a tot el món).

Notícies relacionades

"En perspectiva, crec que mai escriuré cançons tan bones com les de '21'; no sóc tan indulgent com ho era llavors, i no tinc temps per ensorrar-me com ho vaig fer".

Ara que és mare, Adeler ha deixat de fumar i només beu un parell de copes de vi a la setmana, explica a 'Vanity'.

Temes:

Adele Depressió