Halloween transforma els famosos

Katy Perry es disfressa de HILLARY Clinton i el seu nòvio l'actor Orlando Bloom, de Donald Trump

Pablo Alborán ensenya les banyes i Miguel Ángel Silvestre es converteix en un personatge Disney

La indiscutible reina de Halloween ja prepara la seva disfressa. / Vídeo: EUROPA PRESS

2
Es llegeix en minuts
LUIS MIGUEL MARCO

Heidi Klum es va fer pregar, però ahir a la nit va tornar a impactar amb la transformació amb motiu de la festa de Halloween. Gràcies a un equip de perruquers, maquilladors i estilistes molt competents, la model es va convertir en una reina de la nit amb l’ajuda inicial d’una perruca blanca i negra. «Bon Halloween a tots», va desitjar des d’Instagram.

    Ni els successius embarassos han impedit a la model, actriu i empresària alemanya de 43 anys disfrutar de la nit dels difunts any rere any. Les seves transformacions sempre han sigut èpiques –amb ella no val parlar de disfresses, el seu cas va des del 

bodypainting fins als postissos–: de Jessica Rabbit, meravellosa papallona, vella trempada, Cleopatra, deessa hindú i fins i tot ximpanzé. 

    Qui també es va esforçar molt amb aquesta festa va ser la cantant Katy Perry. A uns dies de les presidencials als EUA, va tirar de pròtesi, perruca i maquillatge per mimetitzar la candidata demòcrata, Hillary Clinton, per a la qual ha demanat el vot. Es va presentar així a la festa anual que organitza Kate Hudson. La seva parella, Orlando Bloom, va sorprendre igualment fent de Donald Trump.

    A Hollywood li encanta una celebració que ha sabut exportar fora de les seves fronteres. I si no que l’hi diguin a Halle Berry, que va escollir una disfressa d’esquelet, a joc amb la de la seva filla, que no desentonaria en la processó de Setmana Santa de Verges. Naomi Watts, que a finals de setembre va anunciar la seva separació, li va donar un punt entre romàntic i terrorífic a la seva transformació i va posar amb dos dels seus fills com una ballarina de ballet ensangonada.

    Les Kardashian tampoc van faltar a la cita. Kylie Jenner, la petita del clan, es va vestir com Christina Aguilera al videoclip Dirty. Kourtney Kardashian va aparèixer amb la pell molt blanca i un nòvio zombi. La seva germana Kim, en canvi, no està per gaires festes des de l’atracament a París.

    També van triomfar Demi Lovato com la inoblidable Dorothy d’El mag d’Oz, Sara Sampaio com la nena de The Ring i Alessandra Ambrosio de Jessica Rabbit. Sempre juganer, l’actor castellonenc Miguel Ángel Silvestre, que està rodant a Los Angeles, es va transformar en Buddy, el cowboy de Toy Story, per anar al súper.

INSPIRATS EN ELS CONTES / Els contes van tenir molt ganxo. El nedador olímpic Ryan Lochte i la seva promesa van optar per Alícia al país de les meravelles. Ell, com el barreter boig; ella, com una Alicia només per a adults. De La caputxeta, però en pla Playboy, es va veure Paris Hilton. També Daniel Radcliffe es va asseure a prendre el te, però en el seu cas amb una destral clavada al cap. Per la seva part, Cindy Crawford va recuperar l’esperit punk en família, Charlize Theron va viatjar als 50 i Jessica Alba es va transformar en una reina de la nit dels anys 80.

Notícies relacionades

    Més casolanes (i amb desigual resultat) van ser les caracteritzacions de diable amb banyes de Pablo Alborán i d’esquelet d’Elena Rivera. Rudy Fernández i Helen Lindes, igual que Cristiano, van compartir les seves disfresses a les xarxes. 

 

Temes:

Festes Halloween