DEMANDAT PER NEGLIGÈNCIA

Jim Carrey es defensa de les acusacions de la família de la seva exnòvia

L'advocat de l'actor carrega contra la mare i l'exmarit de Cathriona White

mroca28706473 new york  ny   february 15   jim carrey attends the snl 40th161021130911

mroca28706473 new york ny february 15 jim carrey attends the snl 40th161021130911 / D DIPASUPIL

1
Es llegeix en minuts

"Quan et mantens sòlidament amb aquells que brinden amor i bona voluntat al món, cada repte et fa més fort, profund i més creatiu", ha escrit Jim Carrey al seu perfil de Twitter al costat d'una pintura d'una dona que olora una rosa amb els ulls plorosos.

El protagonista de 'The Truman Show' intenta no perdre els nervis arran de les acusacions abocades per la mare i l'exmarit de Cathriona White després de publicar-se el contingut de diverses cartes de suïcidi de la jove en què l'assenyala com a responsable dels seus "pensaments suïcides".

L'advocat de l'intèrpret, Marty Singer, ha sortit en defensa de su client. "És comprensible que una mare que ha perdut una filla busqui un culpable", ha expressat el lletrat a 'US Weekly'. "Però dirigint el seu dolor i la ràbia a Jim Carrey..., en un intent de treure profit del suïcidi de Cathriona, la senyora Sweetman s'encamina pel mateix camí fosc agafat per Mark Burton", ha afegit. I ha destacat en el flac favor que les demandes judicials fan a la memòria de la maquilladora.

Notícies relacionades

MALALTIES DE TRANSMISSIÓ SEXUAL

També s'ha sabut que la mare de la noia va rebre amenaces de mort a l'insinuar-se la mala relació amb la seva filla, un dels motius que haurien portat Cathriona White a suïcidar-se el setembre del 2015. Però la britànica va presentar documents en què s'assegura que Carrey va encomanar malalties de transmissió sexual a la seva filla. Bridig assegura tenir en poder seu els resultats de sang positius de Carrey, que van ser adjuntats a la demanda presentada davant els jutjats nord-americans. Unes acusacions que l'humorista nega de forma contundent.