AL QUIOSC

'Cuore' descobreix els famosos que imiten estrelles internacionals

Paula Echenvarría, David Bustamante i Mercedes Milá protagonitzen el reportatge 'Especial copiones'

fcasals35976099 gente portada de la revista cuore161020133138

fcasals35976099 gente portada de la revista cuore161020133138

1
Es llegeix en minuts

Aquesta setmana, 'Cuore''Cuore' analitza alguns actors i presentadors que s'inspiren en estrelles internacionals. Segons la revista, que s'entrega tots els dissabtes amb EL PERIÓDICO per un euro, Paula Echevarría i David Bustamante són dos clars exemples: el cantant imita l'actor Ben Stiller, mentre que l'actriu asturiana guarda una certa semblança estilística amb la intèrpret oscaritzada Alicia Vikander.

Notícies relacionades

Pel que fa a l''extriunfito', en nombroses ocasions se'l veu posant amb la perseverant 'mirada blava' acer del còmic novaiorquès. Per la seva part, la seva dona no ha dubtat a fusionar el posat i el vestit groc que l'actriu sueca va lluir en una de les últimes alfombres vermelles. 

Mercedes Milá és una altra de les protagonistes del reportatge 'Especial copiones'. En aquest sentit, el model a seguir de l'expresentadora de 'Gran Hermano', és el de la comediant i presentadora de televisió  Ellen Degeneres. La periodista catalana gasta el mateix estil i llueix fins i tot el mateix tallat de cabells que la guanyadora de diversos premis Emmy.