John Hoffman, Francisco Ibáñez, Tot Raval i Las Golondrinas, ramblistes d'honor 2016

Entrega dels guardons al Saló de Cent de l'Ajuntament de BCN

John Hoffman, Francisco Ibáñez, Tot Raval i Las Golondrinas, ramblistes d'honor 2016
1
Es llegeix en minuts

El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona ha sigut aquesta tarda l'escenari de l'entrega dels premis Ramblistes d'Honor. John Hoffman, Francisco Ibáñez, la Fundació Tot Raval iFrancisco Ibáñez Fundació Tot Raval Las Golondrinas han rebut el guardó de mans del tinent d'alcalde Gerardo Pisarello. L'alcaldessa Ada Colau estava tornant d'una cimera a Quito (Equador).

El jurat reunit aquest any per l'associació Amics de la Rambla Amics de la Ramblava decidir obrir un ampli ventall donat el valor de les diferents candidatures presentades. D'aquesta manera, es va acordar guardonar John Hoffman, director de l'MWC (Mobile World Congress), per contribuir a la projecció de Barcelona al món, el dibuixant incombustible Francisco Ibáñez, que ha complert aquest any 80 anys al peu del canó amb les aventures de Mortadel·lo i Filemó.

A més, també són ramblistes d'honor la Fundació Tot Raval per la imprescindible tasca que desenvolupa al barri per millorar la qualitat de vida dels veïns, i l'empresa d'embarcacions del port Las Golondrinas, com un dels símbols de la ciutat que encara perduren en la memòria col·lectiva.

ELOGI AL CARRER

Notícies relacionades

L'acte al Saló de Cent ha reunit una bona part dels regidors de l'Ajuntament (Xavier Trias, Carina Mejías, Alfred Bosch, Montserrat Ballarín, Mercè Homs, Marilén Barceló, Trini Capdevila, Alberto Fernández Díaz), el president d'Amics de la Rambla, Fermín Villar, i la vicepresidenta primera, Roser Tiana, i familiars i amics dels guardonats. 

El veterà periodista Arturo San Agustín, encarregat d'il·luminar l'acte amb un elogi sobre els premiats Hoffman, Ibáñez, Tot Raval i Las Golondrinas, ha preferit dedicar les seves reflexions a la Rambla, carrer femoral de Barcelona, sempre ben alimentat per associacions i personatges de la talla dels quatre nous ramblistes d'honor.