PER HOMICIDI NEGLIGENT

Jim Carrey, demandat per la mare de la seva exnòvia

Brigid Sweetman culpa l'actor del suïcidi de la seva filla

fcasals31411987 actor jim carrey  centre  carries the coffin of his ex girlf161012164053

fcasals31411987 actor jim carrey centre carries the coffin of his ex girlf161012164053 / NIALL CARSON

1
Es llegeix en minuts

Si fa unes setmanes el marit de l'exnòvia de Jim Carrey va denunciar l'actorJim Carrey  per implicar-lo en el suïcidi de Cathriona White, ara la mare de la víctima ha presentat una demanda per homicidi negligent, a la Cort Superior de l'Estat de Califòrnia.

Brigid Sweetman afirma que la seva filla va patir abusos a mans de l'actor, cosa que la va portar al suïcidi el setembre del 2015."Jim Carrey hauria d'avergonyir-se del que li va fer a la meva filla i hauria de fer-li vergonya utilitzar els seus advocats de Hollywood perquè ningú el faci responsable del que va fer", ha declarat la mare de White al sortir del Tribunal.

Notícies relacionades

"Com a família, volem que el món sàpiga la veritat sobre qui és Jim Carrey, un home que li passarà a la teva filla tres malalties de transmissió sexual, mentirà sobre això, usarà els seus advocats per abandonar-la i després donar-li drogues il·legals", ha afegit.

Sweetman també ha ratificat que la pressió que l'intèrpret exercia sobre la seva filla va fer que aquesta firmés uns documents en què l'obligaven a guardar silenci sobre la seva relació, en concret, sobre les malalties de transmissió sexual que va patir per culpa de l'humorista canadenc.