TROBADA VIRAL

Adele es fa un 'selfie' amb uns pares gais i el seu nadó

L'emotiva trobada va tenir lloc durant un concert a Toronto

Adele / periodico

2
Es llegeix en minuts
MIREYA ROCA / BARCELONA

Aclamada pels seus fans, Adele també s'ha convertit en un fenomen de masses pels seus gestos solidaris. L'última gesta de la diva ha tingut lloc durant la seva gira a Toronto (Canadà), on va convidar una parella homosexual i el seu fill a pujar a l'escenari per fer-se un 'selfie'.

L'artista, que estava en plena actuació aquest dimarts, ha convidat Steve i Jon, i el seu petit Jackson a acompanyar-la a l'escenari. A la intèrpret de 'Hello', que té un fill, Dinsey, de 4 anys, la va impressionar el fet que la parella portés el seu nadó al recital.

Després de saludar-los carinyosament, l'estrella, de 28 anys, va entregar el seu micròfon al nen i li va col·locar uns auriculars per protegir-li les orelles. Després, tots quatre es van fer un 'selfie' que s'ha fet viral a les xarxes socials, on els fans han publicat imatges i comentaris de la commovedora imatge.

Segons 'The Huffington Post', la família, que va viatjar des de Nova York per disfrutar del concert, va tornar feliç i encantada a casa, després de veure com el seu ídol es va bolcar en ells i els va obsequiar amb una forta abraçada i uns auriculars firmats per ella.

PETICIÓ DE MÀ D'UNA PARELLA GAI

Però aquesta no ha sigut l'única vegada en què Adele commou el seu públic: la cantant britànica ha fet pujar a l'escenari una parella que es prometia durant la seva actuació al 02 Arena de Londres,parella que es prometia 02 Arena de Londres, ha sorprès els seus fans plorant quan va dedicar el seu concert a les víctimes de la matança d'Orlando i fins i tot l'hem vist emocionar-se quan va veure el seu fill per primera vegada entre el públic. El maig passat, l'estrella britànica va tornar a exercir d'alcavota en una petició de mà d'una parella gai al multitudinari concert celebrat al Forum de Copenhaguen. 

Notícies relacionades

En aquella ocasió, Adele va convidar a pujar a l'escenari André Söderberg, de 18 anys, i la seva parella, Simon Caarlsson, de 20, perquè es prometessin amor etern. Per si això fos poc, després de la romàntica petició de mà, la mateixa artista els va oferir el seu ventre per donar-los un nadó. "¿Hauria de ser jo el seu ventre de lloguer si arriben a tenir fills?", va preguntar la cantant davant un entregat públic, i va afegir: "M'encantaria tenir un nadó amb un suís", va assegurar, davant uns fans que es van quedar bocabadats per la proposta.

Söderberg, un dels protagonistes d'aquesta història d'amor, va declarar a 'The Sun' que tenia pensat demanar-li matrimoni al seu nòvio després de l'actuació: "Tenia un anell de plàstic que havia comprat aquell mateix dia. Quan Adele ens va proposar pujar a l'escenari, vaig pensar que fer la petició davant de 12.000 persones seria un acte inoblidable", va explicar el fan. 

Temes:

Adele Selfies