ATRACAMENT A PARÍS

Kim Kardashian va témer ser violada

Entre les peces robades hi ha l'anell de compromís, valorat en uns 3 milions d'euros

fcasals35780522 gente kim kardashian y el anillo robado161004122142

fcasals35780522 gente kim kardashian y el anillo robado161004122142

2
Es llegeix en minuts

De mica en mica es van sabent més coses de l’assalt, pistola en mà, de què va ser víctima Kim Kardashian dilluns a la matinada a París. «Va ser molt violent. Kim va ser lligada, emmordassada i li van embolicar el cap amb cinta adhesiva. Li van posar lligams de plàstic al voltant dels canells, però se’ls va aconseguir treure retorçant-se les mans», va explicar a People una font pròxima a l’estrella de la televisió. «Encara que estava histèrica, no va cridar. Sabia que havia de guardar silenci per sobreviure. Va arribar a pensar que la violarien. Tenia una pistola al cap tota l’estona», va afegir.

Segons ha transcendit de la investigació, eren gairebé les tres de la matinada quan cinc homes armats i vestits de policies van entrar al palauet de luxe on s’allotjava Kim Kardashian, situat al cèntric i elegant barri de La Madeleine, al districte 8 de París. Primer van lligar de mans el vigilant a la recepció i el van amenaçar amb una arma. Tres dels assaltants es van quedar vigilant la porta d’accés i dos van entrar a l’habitació, on l’estrella estava sola, ja que el seu guardaespatlles no era a l’edifici.

Notícies relacionades

La policia no creu que fos una coincidència que els lladres entressin a l’habitació de Kim quan el seu guardaespatlles personal, Pascal Duvier, estava atenent les germanes de Kim, Kourt­ney Kardashian i Kendall Jenner, de festa en un club nocturn de París, de manera que es pensa que hi va haver un xivatada i algú va alertar la banda que era el millor moment per actuar. La policia creu que es tracta d’una banda molt violenta que va fugir de l’immoble en bicicleta.

ANELL DE COMPROMÍS / La celebrity ha assegurat que els atracadors no parlaven anglès, i malgrat això els va pregar que «no la matessin perquè tenia fills petits a qui cuidar». Els atracadors sí que coneixien una paraula: ring, anell en anglès, perquè no paraven de repetir-la. Llavors Kim Kardashian va saber que buscaven l’anell que el seu marit, el raper Kanye West, li va regalar per demanar-li matrimoni. Es tracta d’una peça de la firma Lorraine Schwart amb un diamant gegant sense defectes sobre una aliança d’or, una joia que va ser personalitzada per West amb el nom de la seva filla i que està valorada en uns tres milions d’euros. En la seva declaració a la policia, Kim Kardashian va assegurar que els va dir on guardava l’anell. El valor total del botí sostret podria rondar els 16 milions d’euros, uns nou milions només en joies. Tal com sospita la policia francesa, els assaltants podrien haver vist les joies a les xarxes socials de l’estrella televisiva.