BODA DE PEL·LÍCULA

Marta Hazas i Javier Veiga es donen el 'sí, vull' a Santander

Després de sis anys de relació, la parella va reunir els seus amics i familiars al palau de la Magdalena, on es van casar en una cerimònia civil

lmmarco35771700 gente boda de marta hazas y javier veiga foto sergio lardiez161003142113 / SERGIO LARDIEZ

lmmarco35771700 gente boda de marta hazas y javier veiga foto sergio lardiez161003142113
lmmarco35771699 gente boda de marta hazas y javier veiga foto sergio lardiez161003142128

/

1
Es llegeix en minuts

Marta Hazas i el també actor Javier Veiga s'han donat el 'Sí, vull' aquest dissabte, 1 d'octubre, al palau de la Magalena de Santander, la ciutat natal de la nòvia i escenari de la sèrie 'Gran Hotel'.

L'actriu  va arribar en cotxe d'època descapotable al palau, procedent de l'Hotel Real, on es va vestir de núvia amb un disseny de tul d'estil princesa i al turmell, una proposta del seu amic el modista Jorge Vázquez. Per la seva part, el nuvi lluïa un jaqué de Félix Ramiro.

Després de sis anys de relació, la parella va reunir els seus amics i familiars més íntims en una cerimònia civil i un banquet posterior, que va tenir lloc al restaurant Deluz, on van disfrutar d'un menú servit pel xef Carlos Zamora, seguit d'una gran festa.

Entre els convidats a l'enllaç van destacar Paula Echeverría i Cecilia Freire, companyes de la núvia a la sèrie 'Velvet (Antena 3)', que pròximament emetrà la seva quarta i última temporada.

"UN CASAMENT DE CONTE DE FADES"

Notícies relacionades

La dona de David Bustamante va coincidir en l'elecció del dissenyador amb la núvia: Jorge Vázquez. En el seu cas, va lluir un vestit llarg amb estampat floral i tons rogencs. "Felicitats amiga, has sigut una autèntica princesa en un casament de conte de fades", ha escrit la intèrpret al seu compte d'Instagram, on ha compartit algunes imatges de l'enllaç.

Diumenge, hores després que acabés la celebració, Marta Hazas deixava un missatge d'agraïment a les xarxes socials: "Gràcies a tots els que ens vau acompanyar ahir perquè ens vau fer molt feliços. Quina sort d'amics i família que tenim!!! Alguns no vau poder venir i us vam trobar a faltar... Gràcies a tots els companys de la premsa per respectar un dia tan íntim i especial per a nosaltres. Sí que ha sigut un dels dies més feliços de la meva vida. Javier Veiga perquè més amor no hi podia haver ahir en un Santander. Romàntica manera On".