Justin Bieber, agredit en un club de Munic

El cantant, que està de gira per Europa, va ser atacat per un client de la discoteca Heart, a la ciutat alemanya

justin3

justin3

1
Es llegeix en minuts
A. ROCASALVA / BARCELONA

Al cantant canadenc li ha tornat a passar. L'ídol de masses, de 22 anys, està de gira per Europa amb el seu 'Purpose Tour' i a Alemanya ha rebut alguna cosa més que adoració per part dels seus fans.

Els fets van tenir lloc dissabte passat quan el cantant va ser agredit per un client de la discoteca Heart, a la ciutat de Munic. En el vídeo, publicat pel portal digital ‘TMZ’, s'observa com un Justin Bieber una mica ofuscat intenta travessar la pista de ball, plena de gent que crida el seu nom.

El seu guardaespatlles, un home amb jaqueta negra i caputxa grisa, li va obrint pas amb una actitud una mica brusca amb els clients del club. Fins que topen amb el paio equivocat. Un home ros, amb camisa de quadros, que feia estona que aguantava les empentes de la gent, es gira i li clava un cop de puny a Bieber. El guàrdia de seguretat de l'artista li respon tirant-lo a terra.

DESAFORTUNAT ‘NOI DOLENT’

L'altercat a Heart no va anar a més, però no és la primera vegada que Justin es fica en embolics. Fa tres mesos, el canadenc va intentar pegar a un fan que li demanava un autògraf i va acabar a terra derrotat per la força del que havia sigut, fins aleshores, el seu admirador.

Notícies relacionades

A l'abril, Justin Bieber va ser agredit pel seu propi teloner després de fer-li una cremada amb un cigarro. El cantant de ‘Sorry’ va apagar un cigarret al braç de Post Malone, i aquest no va dubtar a enganxar-lo pel coll.

El 2014, a Eivissa, també va tenir un incident amb l'actor Orlando Bloom. El canadenc va llançar algun comentari despectiu sobre l'exdona de Bloom, que es va posar nerviós i va respondre pegant-li. Bieber va haver d'abandonar el local mentre els presents aplaudien.