SOTA PRESSIÓ

Altres músics tocats (i fins i tot enfonsats) per la depressió

lmmarco29415067 icult   kurt cobain160907151045

lmmarco29415067 icult kurt cobain160907151045

1
Es llegeix en minuts

Segons la revista ‘Health’, la professió de músic -i la de artista en general-  està entre les més propenses a caure en el forat. Les expectatives, les autoexigències, el pànic escènic, també l'estil de vida associat, l'exposició mediàtica... tot això pot fer que en algun moment de les seves vides ho vegin tot negre i que decideixin fins i tot posar-hi fi. Aquests són alguns exemples sonats del món de la música.

Kurt Cobain. Des de petit, el cantant va passar moments durs, com el suïcidi de dos familiars. D'adult, va començar a consumir drogues i el 1994 es va suïcidar amb un tret. El suïcidi és l'onzena causa de mort als Estats Units.

Michael Jackson. El 'rei del pop' patia constants depressions i els seus problemes amb la justícia tampoc el van ajudar a superar les seves pors. Un còctel de pastilles subministrades pel seu metge va acabar amb la seva vida.

Britney Spears. La 'princesa del pop' va patir depressió postpart i va consumir drogues que la van portar a tenir problemes de conducta.

Axl Rose. El líder dels Guns and Roses va ser diagnosticat com a maníac depressiu, després de presentar constants canvis d'humor. El trastorn bipolar també es dóna entre els artistes. 

Notícies relacionades

Christina Aguilera va patir depressió i va tenir problemes d'alcohol després de separar-se de Jordan Bratman, pare del seu fill Max Liron.

Miley Cirus també va tenir una ensopegada: “Molta gent veia la meva depressió com si jo fos una ingrata, però no és així. No podia evitar-ho, però no hi ha res pitjor que fingir ser feliç.