ENTRE FOGONS

Rafa Nadal promociona l'oli d'oliva a Nova York

El tennista assegura: "És un gran honor poder representar els productes espanyols al voltant del món"

Rafa Nadal promociona l'oli d'oliva a Nova York

EFE / KENA BETANCUR

1
Es llegeix en minuts
JOAN GUILLÉN GARFIAS / BARCELONA

Primer va ser Julio Iglesias. Després, Antonio Banderas. Ara ha sigut el tennista Rafael Nadal qui ha aprofitat un acte culinari per promocionar l'oli d'oliva a la ciutat dels gratacels. 

Després del seu pas pels Jocs Olímpics de Rio, on va guanyar un or en el dobles amb el seu amic Marc López, el manacorí és ara a Nova York amb motiu de l'Open dels EUA

I en un dels actes previs, i vestit per contracte per Tommy Hilfiger, de qui és imatge, es va convertir per una estona en xef, això sí, al costat del xef suec Marcus Samuelsson.

La peculiar trobada va tenir lloc a les cuines de l'acte 'Taste of tennis'. Un esdeveniment previ a l'Open dels EUA en què es pretén combinar l'esport i la gastronomia.

Rafa es va mostrar distès. Fins i tot va confessar que de tant en tant cuina i que el peix i la pasta són les seves especialitats. "Encara que la que realment cuina bé a casa és la meva mare”.

AMBAIXADOR ÚNIC

Rafa sempre s'ha mostrat disposat a col·laborar per promocionar els productes espanyols als Estats Units. "Si no fos perquè em fa il·lusió no seria aquí. La veritat és que és un gran honor poder representar els productes espanyols al voltant del món".

Notícies relacionades

Isabel García Tejerina, ministra en funcions d'Agricultura i Medi Ambient, va dir que Nadal ha sigut l'elegit "perquè és el que millor representa la recerca de l'excel·lència”.

A la cita hi van assistir les germanes Venus i Serena Williams i Feliciano López.