RESPOSTA A 'LAS CAMPOS'

Pipi Estrada: "És orgàsmic que m'ignorin"

 

  / KORPA

1
Es llegeix en minuts

En la segona entrega de 'Las Campos', María Teresa i la seva filla Terelu Campos es van referir a Pipi Estrada, exparella de Terelu, sense nomenar-lo. "Només hi ha hagut una exparella que hagi parlat de mi; la resta s'han comportat", va dir Terelu en el programa.

Després de l'espai de Tele 5, amb les presentadores al plató, es va parlar de la solteria actual de Terelu i es va emetre un vídeo recopilatori de les parelles que havien passat per la vida de la presentadora. Entre tots els ex que van nomenar n''hi va haver un a qui es van referir però sense mencionar el seu nom: Pipi Estrada, una de les seves relacions més mediàtiques i que va acabar als jutjats, quan ell va explicar tota mena d'intimitats de la parella.

Al veure les imatges de les que van ser les seves parelles, Terelu es va emocionar: “El vídeo m'ha recordat moments molt bonics de la meva vida. Homes que han passat per la meva vida i que segueixen estant en mi d'alguna manera. Hi ha homes que veig i dic: ¡Quina pena que això no funcionés!

"ÉS ORGÀSMIC QUE M'IGNORIN"

Notícies relacionades

Per la seva part, Pipi Estrada va estar molt actiu al seu compte de Twitter responent amb una sèrie d'andanades. "Encara recordo quan la reina mare em va dir: ¡Fill, tranquil, a aquesta per estimar-la s'ha de ser la seva mare". O "Per a mi és orgàsmic que m'ignorin”. 

Pel periodista esportiu, “la història es pot negar, però no es pot esborrar” i recorda: “Sóc el que més ha durat en la vida de Terelu: tres anys i mig”, després del seu marit. Encara que reconeix que el primer any "va ser meravellós “, no creu que puguin arribar a firmar la pau algun dia. "Potser en una altra vida”.