SEGUIRAN SENT AMICS

Jennifer Lopez i Casper Smart ho deixen córrer

Els mitjans americans donen per feta la ruptura després de 5 anys de relació

lmmarco35282204 dancer casper smart and singer and actress jennifer lopez at160825125033

lmmarco35282204 dancer casper smart and singer and actress jennifer lopez at160825125033 / JE1

1
Es llegeix en minuts

A aquests dos també se’ls ha acabat l’amor. Després de cinc anys de relació, Jennifer Lopez i Casper Smart ja no són parella, segons apunten diversos mitjans nord-americans.

La diva del Bronx, de 47 anys, i el ballarí, de 29 anys, ja havien superat alguns rumors de ruptura fa un temps, però aquesta vegada sembla  que  són definitius. «Jennifer i Casper han plegat. Ja fa setmanes que estan separats», segons recull la revista 'People'. «Han acabat tal com han de finalitzar les històries amb persones que has estimat molt, de la millor manera. Se’ls podrà veure junts perquè han acabat en bons termes i segueixen sent amics», afegeix la publicació citant una font pròxima.

JLo i Casper van començar a sortir junts el 2011, i encara que el 2014 es va rumorejar que cadascun havia triat el seu camí, pocs dies després es va confirmar que la relació seguia endavant. 

AMB EL SEU  EX MARC ANTHONY

La notícia arriba també només unes setmanes després que es publiqués una foto de la cantant acompanyada per Casper, el seu exespòs Marc Anthony i Shannon De Lima,actual esposa del porto-riqueny, tots junts de molt bon rotllo. Fa unes setmanes, la cantant va celebrar el seu aniversari envoltada d’amics a Las Vegas.

Notícies relacionades

Per la seva banda, fa tres dies Casper Smart va publicar una nota al seu compte d’Instagram en què anunciava que sentia la necessitat d’allunyar-se de les xarxes socials.

De moment, encara que els mitjans citats es van posar en contacte amb els representants de tots dos, no hi ha hagut comentaris sobre el tema, ni per confirmar-ho ni per desmentir-ho.