CATALANA DE 22 ANYS

Andrés Velencoso té una nòvia model

 

  / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Andrés Velencoso té nova nòvia. És model i catalana, com ell. Però molt més jove: es diu Steffy Argelich i té 22 anys, 16 menys que el maniquí i actor.

La revista 'Cuore', que s'entrega aquest dissabte amb EL PERIÓDICO, els ha enxampat solcant aigües de Saint-Tropez a bord del iot que ha llogat un gran amic de Velencoso, el productor de cine Mohamed al-Turki, que ha compartit al seu compte d'Instagram una foto en què surten els tres.

A aquest milionari saudita li encanta envoltar-se de models i actrius com Michele Rodriguez, Alessandra Ambrosio i Toni Garrn (ex de Leonardo DiCaprio) i publicitar-ho a les xarxes socials.

Durant la seva escapada marina, Velencoso Argelich han disfrutat de banys a alta mar i de passejades en motos d'aigua, i s'han dedicat tot tipus de carantoines, abraçades i petons, senyal que estan enamorats. Al-Turki, per si això fos poc, va publicar el 'selfie' amb tots dos.

MODEL DE MANGO, INDITEX I LOUIS VUITTON

El nom de Steffy Argelich pot resultar desconegut per al públic en general, però en el món de la moda comença a guanyar pes, ja que ha prestat la seva imatge andrògina per a campanyes de Mango i Inditex, i ha desfilat per a Louis Vuitton.

Les fotos que publica 'Cuore' fan pensar que Argelich ha trencat amb el seu nòvio, el prestigiós fotògraf de moda Quentin de Briey. I si encara segueix amb ell, és probable que a aquestes altures hagi vist les imatges i s'estigui plantejant la ruptura. 

Velencoso, per la seva part, no tenia parella des que va trencar amb l'actriu Úrsula Corberó, encara que se'l va veure fent una romàntica passejada per París amb la tennista Maria Xaràpova. En la presentació del VelenCoco, el gelat de Rocambolesc que reprodueix la seva siluetaVelenCoco, el model va negar que estigués amb ella.

JUSTIN BIEBER, NU

La revista 'Cuore' també ofereix altres reportatges com 'Celu Perfectas', que mostra 'celebrities' a qui no els preocupa gens tenir una mica de cel·lulitis, com Paula Echevarría, Kim Kardashian i Petra Nemcova. 

Notícies relacionades

En altres articles, Justin Bieber apareix nu i Rocío Crusset oblida el seu nòvio a Eivissa lluint tipus.

L'informe de moda proposa 'looks' estiuencs per a una escapada rural, per a una nit de disco, per sortir de terrassetes...