TRADICIÓ DE LES VACANCES REIALS A PALMA

Sofia exerceix d'àvia a l'escola de vela de Calanova

La reina ha acompanyat els seus néts a les classes nàutiques

 

  / GTRES

1
Es llegeix en minuts

Un estiu més, Sofia ha exercit d'àvia a Palma de Mallorca i ha acompanyat els seus néts a les classes de vela. Els últims a arribar al palau de Marivent han sigut Joan ValentíPau NicolauMiquel i Irene Urdangarin, els fills de Cristina i Iñaki Urdangarin, que també han anat a l'Escola de Vela de Calanova amb la reina emèrita i els seus cosins Felip Froilà i Victòria Frederica de Marichalar, una reunió a la qual no han assistit les filles dels Reis, Elionor i Sofia.

La imatge dels nens amb la seva àvia, que sempre procura reunir-los, s'ha convertit en una tradició de les vacances de la família reial.

Notícies relacionades

La reina i els seus sis néts van arribar en dos cotxes a l'escola nàutica per seguir el curs de vela. En un dels vehicles, que conduïa la mateixa Sofia, hi viatjaven Victòria Frederica, asseguda al costat del copilot, i Irene, la petita dels Urdangarin, al seient del darrere, i a l'altre cotxe hi viatjaven els quatre nois.

MOYÁ I CEREZUELA

Un altre dels protagonistes de la crònica social d'aquest dijous al Club Nàutic de Palma ha sigut l'extennista Carlos Moyá acompanyat de la seva dona, l'actriu i presentadora Carolina Cerezuela. Tots dos han disfrutat d'un 'brunch' i després s'han embarcat al vaixell VIP per viure de prop la nova jornada de la 35a Copa del Rei. "Com sempre, estic molt content d'estar aquí. És un gran esdeveniment esportiu. Els catamarans són espectaculars, i el meu 'barco' preferit és el BMW”, ha dit somrient. A més, ha aprofitat per desitjar-li molta sort a Rafa Nadal en la seva cita olímpica.