ESTRELLA TERRESTRE

Will Smith confessa que no sap nedar

L'actor nord-americà interpreta un dolent amb poders a 'Escuadrón suicida'

Will Smith

1
Es llegeix en minuts
A. ROCASALVA / BARCELONA

L'actor Will Smith estrena aquesta setmana la seva última pel·lícula ‘Escuadrón suicida’, en què interpreta ‘Deadshot’, líder d'aquesta colla de supermalvats, enfrontats a una amenaça alienígena. Però el que ben pocs saben és que l'actor que interpreta un assassí d'ull cibernètic no sap nedar. Així ho ha confessat fa poc en el programa de l'ABC ‘Good morning America’.

Ginger Zee i Amy Robach, les dues presentadores del programa matinal de notícies i entrevistes, van animar l'elenc d'actors congregats a confessar anècdotes gracioses sobre aquest rodatge. Així és com l'actriu Margot Robbie va explicar que Will Smith no se'n surt gaire dins de l'aigua.

Notícies relacionades

“La primera vegada que el vaig conèixer vaig descobrir que no sabia nedar”, va comentar, tot rient, l'actriu de 26 anys. Ella i Smith es van conèixer en el rodatge de 'Focus' el 2015, “Des d'aleshores li vaig insistir que es fiqués en una piscina”. "Vaig créixer al centre de Filadèlfia i allà no hi ha gaires piscines", va deixar anar Smith. “¡Però et van fer classes de natació! Jo sóc d'Austràlia i no concebo que algú no sàpiga nedar”, va respondre ella.

Per defensar el seu company de repartiment de l'atac, l'actor Adewale Akinnuoye-Agbaje, que interpreta el supermalvat Killer Croc, va afegir: “Els negres no nedem. És una cosa que tenim en comú tota la comunitat negra”. Cosa a què l'actriu negra Viola Davis va contestar “Jo sí que sé nedar”, enmig de l'ovació i els aplaudiments del públic.