PATRIARCA DEFENSOR

El pare de Lindsay Lohan amenaça el nòvio de la seva filla

El progenitor ha enviat diversos missatges a qui havia de ser el seu gendre

mroca34833894 reunion de la actriz lindsay lohan y su padre michael lohan 160727170746

mroca34833894 reunion de la actriz lindsay lohan y su padre michael lohan 160727170746 / AlphaX X17online com

1
Es llegeix en minuts

El pare de Lindsay Lohan ha enviat una sèrie d'amenaçadors missatges al nòvio de la seva filla després de veure el vídeo en què l'actriu  apareix al balcó de la seva vivenda acusant el milionari rus d'haver-la intentat estrangular. "Amenaça la meva filla, tócala o si li arriba a passar alguna cosa no et podràs amagar enlloc", era un dels textos que el progenitor de Lohan ha enviat a qui havia de ser el seu gendre.

Notícies relacionades

"Vine aquí i mira'm a la cara com un home i porta el teu pare i la teva mare", era un altre de les notes a què hauria tingut accés el portal TMZ. A més, Michael Lohan va increpar el jove que tornés unes joies que pertanyen a la intèrpret de 'Scary movie 5'.

Hores abans de destapar-se aquests inquietants missatges, el pare de Lohan va confirmar les infidelitats que la seva filla havia fet públiques en el seu compte d'Instagram i que després va esborrar. "Lindsay em va dir que Egor l'havia enganyat. No crec que Lindsay digués res que no fos cert. Lindsay m'ha escrit força missatges els últims dies. Diu que està bé, però encara molt alterada pel que ha passat. Queda clar que la relació amb Egor ja s'ha acabat", sentencia. 

Temes:

Lindsay Lohan