COSSOS AL SOL

Eva Longoria, Irina Shayk i Dakota Johnson llueixen cos a 'Cuore'

Dakota Johnson, que roda aquests dies les últimes escenes de '50 sombras de Grey', també apareix a la platja amb Jamie Dornan

mroca34768363 gente cuore160721163905

mroca34768363 gente cuore160721163905

1
Es llegeix en minuts

Eva Longoria, Kylie Jenner, Paula Echevarría, Dakota Johnson,Dakota Johnson, Raquel Sánchez Silva protagonitzen aquesta setmana la portada de 'Cuore', on llueixen els seus cossos al sol.

Amb la seva parella, Matías Dumont, i els seus nadons bessons, Bruno i Mateo, Raquel Sánchez Silva és feliç disfrutant de la platja a Formentera, on apareix amb un biquini d'estil retro. 

La mateixa felicitat que reflecteix Irina Shayk, que es mostra a la revista, que s'entrega cada dissabte amb EL PERIÓDICO per un euro, amb un sexi dues peces amb què pren el sol amb la seva parella, l'actor Bradley Cooper. L'intèrpret, a diferència de la model, no es va treure el xandall. 

Notícies relacionades

La tercera celebritat a lluir cos és Dakota Johnson, que roda aquests dies les últimes escenes de '50 sombras de Grey'. Amb un minibiquini groc, l'actriu posa amb Jamie Dornan, el seu company de repartiment, i la dona d'ell, Amelia.

Després de diverses setmanes de rodatge al Canadà, els actors han viatjat fins a Niça per gravar la tercera part del film. A les platges se'ls ha vist tant rodant com relaxant-se entre presa i presa.

Temes:

Cuore