DESPULLADA CONTRA L'HOMOFÒBIA

Patricia Yurena Rodríguez, Miss Espanya 2008 i 2013, posa per a 'Interviú'

La primera Miss que es declara homosexual protagonitza la portada de la revista d'aquesta setmana

 

  / INTERVIÚ

1
Es llegeix en minuts

Va ser elegida Miss Espanya 2008 i 2013 i Primera Dama de Miss Univers 2013 però Patricia Yurena Rodríguez passarà a la història com la primera Miss que es declara homosexual. Ara, la 'lesbiana més bella del món' protagonitza orgullosa la portada més reivindicativa d''Interviú' en la setmana de l'Orgull Gai: despullada contra l'homofòbia i per la visibilitat lèsbica.

"És el moment de lluitar pels nostres drets. Sóc feliç de ser icona homosexual", assegura la canària en l'entrevista que acompanya el reportatge fotogràfic de 14 pàgines, en què confessa les llums i les ombres que va viure després de sortir de l'armari.

"Encara sorprèn que a una noia guapa i femenina li agradin les dones". Patricia Yurena Rodríguez carrega a més contra els representants de l'Església "tòxics que alimenten l'odi de trastornats, radicals i intolerants", en relació amb l'augment d'agressions homòfobes que pateix Espanya. 

AMB LA PUNXADISCOS I CANTANT VANESA KLEIN

Fa un parell d'anys que la guapa canària va saltar a la popularitat després de publicar al seu compte d'Instagram una imatge amb la seva parella, la punxadiscos i cantant, Vanesa Klein. "M'han dit de tot arreu del món i em va xocar que arribés a sortir a la CNN. ¡Em va semblar una bogeria! Jo només vaig fer una cosa natural, com qualsevol altra persona que té estabilitat en la seva vida i penja una foto amb la seva parella”, va assenyalar després que la seva vida fes un gir de 180 graus per convertir-se en la primera Miss que es declarava lesbiana.

Però la carrera de Yurena ve de llarg, ja que des que la van coronar Miss Espanya el 2008 no ha deixat de treballar i fins i tot va tornar a presentar-se al cèlebre certamen el 2013, per guanyar-lo de nou i participar en Miss Univers 2013, a Moscou, on va quedar en segon lloc. 

RELACIÓ CONSOLIDADA

Notícies relacionades

La seva relació amb la coneguda DJ Vanesa Klein està molt consolidada. A les xarxes socials, la parella ja havia compartit algunes imatges i comentaris que deixaven clar que la seva relació anava més enllà d'una amistat. 

Després de Chenoa i Lluvia Rojo, Patricia Yurena Rodríguez es converteix en una altra de les grans apostes de la portada d''Interviú' per celebrar el seu 40 aniversari. Per aquest motiu, dilluns, amb la revista, s'ofereix un altre dels números històrics de la revista. El primer nu de Belén Esteban que va revolucionar els quioscos.