CANTANT AL NATURAL

Chenoa es despulla per a 'Interviú'

La cantant mostra els seus encants amb motiu del 40è aniversari de la revista del Grup Zeta

mroca34094148 40 aniversario intervi  portada chenoa160530134501

mroca34094148 40 aniversario intervi portada chenoa160530134501

1
Es llegeix en minuts

Amb motiu del 40è aniversari d''Interviú', la revista ofereix una edició especial amb una portada molt desitjada: Chenoa despullada. La intèrpret, que té la mateixa edat que la publicació del Grup Zeta, ha acceptat posar sense roba després de molts anys d'insistència del setmanari.

Un impressionant posat en què l'ex de David Bisbal mostra els seus encants i ha aprofitat per fotografiar-se perquè està en un moment molt tranquil de la seva vida.

La cantant, que va néixer a Mar del Plata (Buenos Aires) i s'ha criat a Palma de Mallorca, va arribar a la sessió gràfica, que va durar més de vuit hores, acompanyada de la seva gosseta Shirley i una mica cansada després d'haver actuat el dia anterior a Màlaga. "Estic histèrica, aquestes fotos són molt importants, mai he fet un reportatge d'aquesta importància. En muntarem una de molt grossa", va expressar eufòrica a la revista.

"FARTA DE LES MENTIDES"

En una entrevista a les pàgines interiors d'aquest número d''Interviú', Chenoa assegura que està "farta de les mentides" que diuen sobre ella i parla del seu nou treball discogràfic, 'Soy humana'. "La cançó parla de quan estàs en parella i no paren de dir-te en què hauries de millorar i dius: que tu tampoc ets perfecte", explica l'artista.  

Notícies relacionades

La solista se sent molt orgullosa del seu cos. "Els meus pits, encara que siguin petits, m'agraden molt. Tinc cintureta petita i molt cul", ha confessat Chenoa, que amb aquesta portada per a 'Interviú' s'uneix a la llista de famoses que hi han posat al llarg d'aquestes dues dècades d'història.

La publicació, amb motiu del seu 40è aniversari, ha fet una galeria de belleses destapades: Marisol, Makoke, Marta Sánchez, Sofía Mazagatos, Concha Velasco i Paloma San Basilio, entre altres.

Temes:

Chenoa Interviú