UN CURTMETRATGE ESPERAT

Jean Reno protagonitzarà l'anunci d'estiu d'Estrella Damm

El cineasta Alberto Rodríguez ('La isla mínima') ha dirigit l'espot, en què també intervé l'actriu Laia Costa

Tràiler de l’anunci d’Estrella Damm. / periodico

1
Es llegeix en minuts

L'anunci d'estiu d'Estrella Damm és un dels més esperats i comentats de la temporada estival des que va trencar motllos el 2009 amb un espot fet a Formentera i amb una enganxosa 'Summercat' firmada pels desconeguts suecs Billie The Vision & The Dancers. I resulta difícil sorprendre cada any els espectadors de televisió i internet amb algun ganxo potent. Però la cervesera sol aconseguir-ho amb la tradicional campanya 'Mediterràniament'.

I no és estrany, ja que a les seves cançons ('Applejack', de The Triangles; 'I wish that I could see you soon', de Herman Düne; 'Fantastic shine', de Love of Lesbian; 'If you wanna', de The Vaccines, per posar-ne alguns exemples) s'hi han anat unint un elenc d'actors i directors i estrelles convidades que tallen el singlot: Isabel Coixet, Alejandro Amenábar, Dakota Johnson, Quim Gutiérrez, fins i tot Ferran Adrià... Més que videoclips, ara són petites pel·lícules que es converteixen en anuncis.

A aquesta llista pròpia de Hollywood que ha anat bevent cervesa davant la càmera s'hi han d'afegir aquest any dos noms molt potents: l'actor francès d'origen espanyol Jean Reno, conegut per pel·lícules com 'El professional', 'El gran blau', 'Els visitants' i 'El codi Da Vinci'; i l'actriu Laia Costa, reconeguda a nivell europeu pel seu paper a la pel·lícula alemanya 'Victoria' i guardonada amb diversos premis, entre ells un Lola (l'equivalència al Goya a Alemanya), la primera actriu estrangera a aconseguir-ho.

RODAT A L'ABRIL

Notícies relacionades

El cineasta Alberto Rodríguez, guanyador del Goya a la millor pel·lícula i al millor director per 'La isla mínima', dirigeix aquest curtmetratge tornant als seus orígens, ja que va debutar fent curts. Ben aviat, el director de films com '7 vírgenes', 'After' i 'Grupo 7' estrenarà la seva última cinta, 'El hombre de las mil caras'.

No se sap gaire més del nou espot, a banda que el tràiler es podrà veure a finals d'aquest mes. Es va rodar a finals d'abril en diverses localitzacions de Mallorca (l'illa repeteix, com el 2012, quan Banyalbufar en va ser l'escenari). Segons algunes fonts, hi haurà cotxes cars i potents i la trama inclourà la gastronomia. Ah, i Reno acabarà en remull... Però és que l'estiu és calorós...

Temes:

Estiu Damm